Da podelim utiske obzirom da sam zainteresovan za stan u Skylin-u i da sam pogledao objekat, dobio predlog Ugovora itd. Lokacija je takva kakve jeste, postoje podeljena misljenja, buka u delu zgrade prema Mostaru/BIP-u je uzasna, ostali delovi zgrade su sasvim ok, nisam gledao stanove koji gledaju na Sarajevsku u nizem delu zgrade, pa to ne mogu da komentarisem. Ovo nije nikakav luksuz, parket i stolarija ok, unutrasnja vrata i kvake, prekidaci kao i kvalitet plocica i sanitarije vise prilici nekom stanu od 2000 eura nego stanovima koji su preko 3000 eura. Cak i vrata i prozori prema terasama odakle zaista puca wow pogled nemaju visinu od poda do plafona, zalosno. Rasveta u kupatilima sa buvljaka, ali bukvalno. Iskoriscenost prostora u stanovima ne bas sjajna, meni se licno cini da su stanovi u kulama losijeg rasporeda i iskoriscenosti nego u nizem delu zgrade (pravougaona zgrada). Ono sto je lose da ima stanova koji su samo 16 metara od poslovne kule i to je malo i imace se utisak klaustrofobije, deo prema BIP-u je bas los, ono sto gleda na grad je zaista lepo kao i deo koji gleda prema Adi, pogotovu kad je sve zeleno. Od kule A sam odustao, videcu stanove u kuli B, za koje su rekli da ce biti skuplja, ali sve u svemu nista specijalno, ako se izuzme pogled a sve to za gomilu novca, stanovi na visokim spratovima su oko 3500 Eura, na sredini oko 3300 Eura, u pravouganom delu 2700 pa na vise. Ugovor je tipski, gde se izvodjac zastitio maksimalno, navodno nema promena, nisam slao advokatu dok ne vidim da li cu uci u kupovinu ali ovo u civilizovanom svetu ne bi moglo obzirom da su sve obaveze na kupcu a sva prava na prodavcu...