StambenaDa li će treći toranj biti poslova, ili stambena?
Bice stambena, ali za izdavanje, tj. investitor ce izdavati stanove (tzv. 'resi for rent'). Nece postojati mogucnost da se kupi stan. To je info koji imam.Koliko sam ja čuo trebalo je da bude stambena ali su se predomislili, da imate najnovije inf
To je Eu trend, cini mi se da je u Berlinu oko 50% stanova u vlasnistvu nekoliko kompanija koje rentiraju radnicima, mislim da je drzava pokusavala da ogranici visinu stanarine na pocetku ove korona krize ali nisam pratio kako se to zavrsilo na kraju.Znači sve će biti na izdavanje? Pa da, ima logike, zašto bi Srbi u Srbiji posedovali zemljište ili nekretninu...
To je u celoj Nemačkoj tako kod mene u Bremenu jedna firma Gevoba izdaje pola stanova i kuća u graduTo je Eu trend, cini mi se da je u Berlinu oko 50% stanova u vlasnistvu nekoliko kompanija koje rentiraju radnicima, mislim da je drzava pokusavala da ogranici visinu stanarine na pocetku ove korona krize ali nisam pratio kako se to zavrsilo na kraju.
Zavrsilo se tako što je taj zakon zaista donesen, medjutim u medjuvremenu je pao u vodu, a stanari su morali reaktivno platiti razliku izmudju nize i vise tarife.To je Eu trend, cini mi se da je u Berlinu oko 50% stanova u vlasnistvu nekoliko kompanija koje rentiraju radnicima, mislim da je drzava pokusavala da ogranici visinu stanarine na pocetku ove korona krize ali nisam pratio kako se to zavrsilo na kraju.
Zna li ko hoce li biti na kraju ove kupole na vrhu?