Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Skyline Belgrade [Stambeno poslovni kompleks | 100 000kvm]
Kula dva će možda malo kasniti zbog korone, ali verujem da ce se sigurno uraditi jer je potražnja.
Dal su se uselili stanari u prvoj kuli? Dajte slike sa terasa.
Dobio sam juce informaciju da gradnja poslovne kule kao i stambene kule B krece za oko dva meseca, da su morali da odloze pocetak gradnje zbog novonastale situacije.
Prelepost. I dalje mi iz ove vazdušne perspektive izgleda kao kakav render a ne da je nešto stvarno. Kao što reče Nebojša prekoputa istovetno tako kad bi odradili bilo bi divno samo da se ne pretera jer će izgubiti koliko toliko na jedinstvenosti. Mada mislim da najveća poslovna kula neće biti lepša od ove dve stambene zbog staklene fasade, ova mi je što ja kažem ko krevetić trećeg medvedića - baš kako treba xD
onda će verovatno prodati nekom zemljište i ceo projekat koji će to da završi jer ovako je sve odrađeno, ne moraju temelji i ostala čudesa videsmo kakav je bio zeznut teren pri gradnji
Zgrada koja je trenutno izgradjena je najmanja od 64 metra... Po meni su vrlo kvalitetno odradili stanove
Ovde imate klip o stanu. https://youtu.be/bN-gFQBDESk
Лош видео, Нагледали смо је се и из профила и анфас. Ко воли и целу фигуру. За савремене стандарде просечно, не волим ни ту испрану, бледуњаву дрвенарију. Али ту постоје опције. Нема уграђене плакаре у спаваћим, значи отпада :wink:
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.