Šta je novo?

Sirius [ Poslovni kompleks | 45 000 m2 ]

+1 Mekbejn, potpuno se slazem sa tobom, sledeca faza je prelazak sa volova na slonove.

Завршено зидање у овој фази. Почели су монтажу прозора и постављање носача фасаде.

pa kako drugacije zamisljate savrsenu lokaciju za visoku spratnost poput lokacije prekoputa buduce glavne zeleznicke i autobuske stanice? vi biste sirius smanjili za 4 sprata a razliku u kvadratima podigli negde na batajnici? ovo je idealna lokacija za gabaritne zgrade, jos ako objekat bude lep kao na renderu - savrseno.

e to vec ima smisla. htedoh reci ovde bi lepo legla kula poput onog nesrecnog mikrofona ali se zaustavih u poslednjem trenutku. slazem se potpuno.

naravno na gabarite mislim :) ovde umesto u amfiteatru. gazelom 5 minuta voznje!

@arapski investitor
Neće ovde biti glavna železnička stanica u Beogradu, već je glavna železnička stanica Beograd centar u prokopu na opštini Savski venac jer na toj strani reke Save ima najviše stanovnika itd.

Obzirm na poziciju uz železničku stanicu i autoput, plus jak gradski saobraćaj (tramvaji + 95) generalno su mogli da dignu neki neboder.

Plus imaju i pravo, ali očigledno su kao i ostali zaključili da im se neboder ne bi isplatio.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=415136#p415136:tl2fps1j je napisao(la):
MilisaV » Pon Nov 07, 2016 11:38 am[/url]":tl2fps1j]jel ovo ima nekih narednih faza?
U planu je jos jedna faza da se objekat blize pruzi produzi
Sirius01.jpg

neobično mi je to da na ovoj strani okrenutoj ka antifašističke borbe ne ostavljaju prozore nego ih zaziđuju.. mislio sam da će tu biti nalepljena još jedna zgrada.

Pa bas se i ne poklapa render sa izgradjenim bez obzira na dijo za sledecu fazu koji tek treba da se gradi

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=415191#p415191:3osvfbtv je napisao(la):
MilisaV » Pon Nov 07, 2016 4:22 pm[/url]":3osvfbtv]neobično mi je to da na ovoj strani okrenutoj ka antifašističke borbe ne ostavljaju prozore nego ih zaziđuju.. mislio sam da će tu biti nalepljena još jedna zgrada.
Mislim da su planirali da naslone tu još jednu zgradu, u nekoj daljoj budućnosti, ukoliko se ukaže potreba za novim prostorom. Profit je na prvom mestu, zelene površine i parkići su, nažalost, za prosečnog investitora u Srbiji samo nepotrebno traćenje dragocenih kvadrata.

Zna li neko koje firme će da uđu u ovaj objekat?
Pored u Navigatoru je VIP i ne vidim nešto puno drugih zakupaca, ko će ovde osim verujem Erste banke?

Sirius_office_decembar_2016_01_zpshnmatxhv.jpg

Sirius_office_decembar_2016_02_zpsptclj8sc.jpg

Milutina_Milankovica_decembar_2016_zpsxwgxms8i.jpg

Fotografisao sam juče. Što se tiče radova intezivno se radi, a postavili su i jelku pred Novogodišnje praznike.

Stvarno dobro napreduju, sigurno će biti završeno do juna sledeće godine. Evo i današnjih fotografija:

Pogledajte prilog 8
Ovakvi i slični ogromni bilbordi će verovatno stajati na ovim zgradama i posle završetka, dok ne naslone druge zgrade na njih.
Pogledajte prilog 7
Počeli su postavljanje prozora na fasidi koja je gleda na prugu:
Pogledajte prilog 6
Ulaz u buduću podzemnu garažu:
Pogledajte prilog 5
Pogledajte prilog 4
Sa ove strane su prozori već postavljeni na prva tri sprata:
Pogledajte prilog 3
I vikendom se radi punom parom:
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1

Vrh