Šta je novo?

Silva Vidikovac [ Stambeni kompleks | 40 254 m²]

trebalo bi oko 50ak eur po kvm. Mislim da sada nema vise ispod 2800 eur po kvm (sa pdv-om)

Zna li se čija stolarija se ugrađuje i koji klima uređaji?

Stolarija Bosal, klime Panasonic inverter
Na zalost nije multi split, nego za stanove od 100kvm idu dve posebne jedinice...

Da Bosal, radi i unutrasnju i spoljasnu stolariju (i prozore i vrata) - bar sam ih tako razumeo kada smo bili sa burazerom

Ja sam trazila dodatnu unutrasnju jedinicu u spavacoj sobi (dvosobni stanovi dobijaju samo jednu), uz to ce ici i multisplit. Poslali su ponudu za te dodatne radove, i fino su mi naplatili :)

20250225_075909.jpg

Pozdrav, kako vam se cini gradnja? Da li je iko skorije prolazio pored gradilista? Negde procitah da idu 40-ak dana ispred roka, da li je to istina i dalje?

@Igor: kada budes bio sledeci put na gradilistu, da li moze neka slika pogleda iz Lemele 5/6, sa nekog od viših spratova? Pozdrav i hvala!

Slobodno mi obeležite okvirno stan na tlocrtu pa da imam u vidu. Nadam se da će i vreme poslužiti.

• Sviđa mi se
Reagovanja: ink
Super fotke Igore. A nije loš ni taj pogled na Avalu.
Pogled za cistu 10, kome odgovara kraj i kupio je stan sa pogledom na avalu svaka cast, zelim da uzivate🙂 samo da kvalitet gradnje bude dobar, ali svakako verujem da ne moze da bude narocito los, imajuci u vidu ko gradi. I takodje se nadam da ne moze da nikne nesto sto ce zakloniti pogled?

Trenutni presek cena za silvu je oko 3000e kv. Veci stanovi su od 2850 manji idu preko 3000,tipa penthouse 3300,60-70 kv 3000.Tako da ovo nije bas za obicnog coveka.
Racuni za ovu zgradu bice sigurno veliki tipa odrzavanje zgrade, dodsjte na to infostan struju upravnika i sve ostalo, sve je to skupo.
Treba vam minimum 200k da razmisljate o kupovini.

Vrh