Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
@Noki Da li imaš zdravstveno i staž preko agencije?
Ako napraviš svoju preduzetničku firmu i plaćaš redovno obaveze državi (pretpostavljam oko 15k rsd mesečno) ide i staž i socijalno/zdravstveno...
@Mel Nemaš ništa sem osiguranja od povrede pretrpljene dok radiš.
Agenciji ide 12000 mesečno... a koliko moraš minimalno da uplaćuješ doprinose kao preduzetnik ne znam tačno... ali plaćaš i neki paušalni porez na zaradu?
Ipak to nije str8 forward način da kreneš da radiš dostave, jer moraš stupiti u kontakt sa woltom direktno. Ja sam ih pitao par puta na mail baš oko toga dobio sam manje više AI generisane odgovore, bez značaja.
U prinicpu te onda gledaju kao njihovog posrednika bez obzira što sam radiš za sebe a ti možeš angažovati i druge baš kao što agencije rade.
Ljudi da se ne bi cimali otvarali firme, plaćali kako doprinose, tako i porez najčešće pristaju na taj ustaljeni način da rade preko aganecije... i prekinu kad žele bez ikakvih obaveza.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.