Šta je novo?

Seča 500 stabala - drvored u Bulevaru Revolucije

Odgovor na tuzbu u vezi nelegalne sece drvoreda,nezavisno sudstvo kaze da nema elemenata krivicnog dela :notok:

2a99lzo.jpg

I delta kupuje platane,to jest donira novac za njih

Klub "Privrednik" plaća 37 platana

BEOGRAD - Srpski poslovni klub "Privrednik" saopštio je danas da su članovi tog kluba obezbedili novac za kupovinu 37 platana za ozelenjavanje Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu.
Kako se navodi u saopštenju, članovi "Privrednika" i njihove kompanije uplaćuju sredstva direktno na poseban račun koji je otvorilo Javno komunalno preduzeće "Zelenilo Beograd".
Precizira su da su u prikupljanu donacija za platane učestvovali Danko Đunić, Alko grupa, Hemofarm; Fešn kompani (Fashion&CO), Ju point, Jugodrvo, Komtrejd, MK grupa; SCP Beograd, Delta holding, Dajners klub Beograd; ITM grupa, kompanija Nelt, Apatinska pivara, Kapa star, Uni grupa; Petrobat-Avija, Beohemija i Luka "Beograd".

http://novosti.rs/code/navigate.php... plaća 37 platana&kword_add=drvoredi, platani

Da li mislite da moze da nas se skupi 50-tak pa da kupimo jedno drvo u ime Beobuilda?

Ja sam u principu za ali onda bi to trebalo da glasi na forumase Beobuilda i ljubitelje Beograda ili nesto sl. Meni je mnogo veci problem sto mi se preterano ne ulazi u tu populisticku akciju koju grad sprovodi sada kada su posekli platane. Sta ako platimo za taj platan pa pomisle da smo nepristojno bogati ili nesto sl :)

da ne bude zabune ovo je bas moj licni stav nikako stav redakcije tako da ako se bas nadje dosta raspolozenih dusa za platance jedno mozemo se dogovoriti

Mislim da Beobuild ne sme da učestvuje u tom sramnom činu legitimizacije seče platana, ako ih je Grad posekao, Grad treba da ih i plati. Ta akcija je jadna, patetična i sramna.

Slazem se sa Ambasadorom i Vuckom i rekao sam da mi je to najproblematicniji momenat oko predloga koji je dao Mateja. Mozda vucko moze da da neki dobar predlog kako da ucestvujemo kao forumasi naravno ukoliko bude raspolozenja oko uredjenja malog parka oko platana 198 ili nesto sl. Mislim da treba dati poseban pecat celoj prici a ne da se svrastavamo medju firme koje su nepristojno bogate. :gobb:

ne bi to bilo fer prema Vladi i svima koji su se oko toga najvise angazovali. ali mozda neka klupica ili neki slican doprinos u okviru dzepnog parka mogao bi da dodje u obzir

Slažem se sa Igorom. Doduše, ja bih išao možda čak i korak dalje - pločica "In memoriam beogradski platani 19XY - 2010", uz kratko objašnjenje šta se desilo zimus.

wow, otvorili se za 37 stabala, kakve face!

nek crknu. :kafa:

Ala su se otvorili,svaka im cast,bolje da su dali deo tog novca da jadnik tadic najzad kupi stan jer po zvanicnim podacima nema nista od imovine
:bash:

Poslanici DS-a kupili platan
11. jun 2010. | 16:13 | Izvor: FoNet
Beograd -- Poslanici DS-a uplatili su sredstva za kupovinu jednog platana, koji će biti posađen u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu.

Novac za kupovinu platana uplatilo je 18 poslanika, navodi se u saopštenju.

"Smatrajući da je duboko ispravna i humana ideja da se novac namenjen kupovini platana iz gradskog budžeta usmeri na Beograđane koji teško žive i kojima je taj novac najpotrebniji, poslanici DS donirali su novac", navodi se u saopštenju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=06&dd=11&nav_category=12&nav_id=438128

A su se pretrgli cjeli jedan platan pravni fakultet je uplatio za 5 platana cini mi se :kafa:

vucko":39w2183p je napisao(la):
"Smatrajući da je duboko ispravna i humana ideja da se novac namenjen kupovini platana iz gradskog budžeta usmeri na Beograđane koji teško žive i kojima je taj novac najpotrebniji, poslanici DS donirali su novac", navodi se u saopštenju.
Kakva dupla demagogija, umesto da grad radi ono što mu je posao a pomoć da se skuplja za ljude, oni smisle varijantu u kojoj i grad ispadne super što brine za ljude, i oni divni jer skupljaju apre za platane..

Ma pozitivno sam mislio, samo mi je bilo malo glupo toliko opterecenje o ozelenjavanju.Mislim podrzavao sam ja to ali sam mislio da je preterano.

Vrh