Hvala. Konacno mi je jasno kako je nastalo ono idiotsko krivudanje ulice.Gledam ovo čudno krivudanje na početku Savske ulice, pa sam gvirnuo u one nedavne promene Plana posebne namene za "Navodni Beograd", i tamo stoji da bi ispred Pošte trebalo da bude tramvajsko stajalište kojeg trenutno nema.
Pogledajte prilog 126547
Možda će sve to da se "ispegla" rekonstrukcijom Savske koja je već godinama u najavi, pa će i ovo čudno krivudanje nestati :/
Zlatno pravilo rekonstrukcija u prethodnoj deceniji: Samopromocija pa šest mesta prazno, pa sve ostalo....Споменик је требао да буде на последњем месту када је у питању уређење овог трга, а саобраћајне површине, пешачки токови и позиције стајлишта јавног превоза на првом месту.
Мала исправка : златно правило СВЕГА у претходној деценији: Самопромоција па шест места празно, па све остало...Zlatno pravilo rekonstrukcija u prethodnoj deceniji: Samopromocija pa šest mesta prazno, pa sve ostalo....
Da li na ovom delu između kocki (gde je bila crpna stanica stara) i savske ulice će isto stavljati kocke ili šta? Pošto gledam danima ništa nisu popunili taj deo ni kockama ni betonom ni nekim pločama ničim...
Ja sam to juce pitao, niko ne odgovara, verovatno niko ne zna.Da li na ovom delu između kocki (gde je bila crpna stanica stara) i savske ulice će isto stavljati kocke ili šta? Pošto gledam danima ništa nisu popunili taj deo ni kockama ni betonom ni nekim pločama ničim...