Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.283
Ja sam imao super iskustvo sa pandurima na trgu koji su me pristojno zaustavili jer sam presao na crveno. Muskarac i zena, sve kulturno. Ja se izvinio, pitao jel mogu trotinetom preko trga, oni rekli da more, da skinem slusalice i ne prelazim kad je crveno.xD
Mislim samo to je vec velika stvar u odnosu na nekadasnje stanje gde su se migranti smucali po mracnim coskovima, interventna saletala, ona stanica kod poste bila okupljaliste svega i svacega, na stajici tramvaja su bila ona pijana dva ratna veterana iz Bosne koji su prosili, pili i pretili ljudima.
Sigurno je, osvetljeno, cisto i bezedno. Jos srediti fasade i vratiti originalni izgled fasade na dve zgrade i sagraditi novu zgradu izmedju bolnice i poste.
Samo nikad nece biti centar i moramo se malo sprdati sa debilnim izjavama xD
Mislim samo to je vec velika stvar u odnosu na nekadasnje stanje gde su se migranti smucali po mracnim coskovima, interventna saletala, ona stanica kod poste bila okupljaliste svega i svacega, na stajici tramvaja su bila ona pijana dva ratna veterana iz Bosne koji su prosili, pili i pretili ljudima.
Sigurno je, osvetljeno, cisto i bezedno. Jos srediti fasade i vratiti originalni izgled fasade na dve zgrade i sagraditi novu zgradu izmedju bolnice i poste.
Samo nikad nece biti centar i moramo se malo sprdati sa debilnim izjavama xD