Steva
Advanced
- Učlanjen(a)
- 08.12.2006.
- Pohvaljen
- 8.151
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=819031#p819031:313woq36 je napisao(la):Kurogane1 » 31 Jan 2021, 10:36[/url]":313woq36]Sa ovim trgom Beograd je ljepši nego što je bio i tu je svakoj priči kraj.
Jeste lepši ali relativno, ja mislim da se ipak ne treba zadovoljavati samo sa "pa jel znate našta je ono pre ličilo?" nego treba insistirati na kvalitetnoj rekonstrukciji do kraja što ovo nažalost nije.
Želim se kratko osvrnuti na onaj prostor između stepeništa stare železničke stanice i platoa, ona visinska razlika ne deluje bezazleno. Osim što nije praktično to može biti i opasno po život, ako se neko tu saplete ili "promaši" ivicu može u najgorem slučaju naleteti na oštre ivice stepenika žel. stanice što može biti fatalno. Mogli su makar privremeno neku ogradu da stave tu dok se ne nađe neko rešenje. Meni je nepojmljivo da je to ostavljeno onako kako jeste.
Uostalom nadam se da "branitelji" trga uvide da velika većina kritičara ne kritikuje trg kritike radi nego isključivo da dobijemo što bolji trg moguće koji će služiti svima. Mi svi želimo isti cilj ali manite se političkih manipulacija bajagi "čuvara srpstva" a i one nazovi kao "progresivne levice" a i jedni i drugi magnitudalno maše poentu.