Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.145
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=773846#p773846:ed2t3u70 je napisao(la):DraganSt » Pet Sep 11, 2020 2:23 pm[/url]":ed2t3u70]Ja ne moram nigde da trcim, ja vec imam informaciju da ce metro ici do autobuske i zeleznicke stanice, ali najlepse hvala sto brines za dosljaka. Dobar je on momak
Javnost i mi obicni smrtnici, koji nemamo informacije preko reda i iz prve ruke, po pravilu komentarisemo ono sto je u datom momentu aktuelno ili vazece saopstenje/ plan/ projekat. Za sada je aktuelan i vazeci onaj plan sto je kacen ovde na forumu i po medijima, sa dve linije. Od kojih ona na NBG strani ide pored Arene i Sava centra. Nigde nije ni pominjan ni ucrtan Blok 42.
Traziti od obicnog gradjanina da dokaze zasto kaze da aktuelni plan metroa nece proci kroz neku tacku je stoga besmisleno i apsurdno. Dokaz - do daljnjeg - je ono sto pise u medijima i zvanicnim saopstenjima gradske uprave. Dosljak i mi ostali pisemo u skladu sa trenutno vazecim najavama i saopstenjima. To vazi i za sve druge teme i sve druge clanove.
Inace imao sam i ja pre par godina informacije o tada razmatranoj trasi LRT na koloseku oko Kalemegdana. Ali nisam tvrdio da ce tako biti samo zato sto sam cuo. Nego da moze da bude, ali i ne mora, i da ce se tek saznati odluka. Na kraju je odluceno da se odustane od toga.