Svaka polemika sa tobom je besmislena.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=389500#p389500:1d5b40dc je napisao(la):Bulevarac » Čet Jun 02, 2016 7:48 pm[/url]":1d5b40dc]Savski, i gde ti vaši automobili koji se voze nasipom završavaju?
Gde ih parkitrate?
Da li misliš da je dozvoljeno parkirati automobil u forlandu?
Da li misliš da svi obični građani treba da trpimo vas 118 bahatih za koje zakoni ove zemlje na važe'?
Da li misliš da mi svako jutro treba da se zapitamo kakvu vodu pijemo, jer 118 morona sa njihovim prijateljima parkira svoju milionsku ergelu usred vodoizvorišta?
Da li smatraš da je normalno da se tamo to radi, menja motormo ulje, antiftiz, peru kola svaki dan, hemikalijama kojima se ne zna poreklo, jer svako može da koristi šta mu padne napamet, usred vodoizvorišta, odakle se vodom snabdevaju bebe, deca,stari...
Da li misliš da je to normalno, zakonito?
Da li ti savski misliš da je dozvoljeno da se ti vaši travnjaci tretiraju svime što poželite, pa vi sipate "Total", da bi pobili korov jedne godina a onda sadite travu. Svuda pored reni bunara na samom vodoizvorištu se nalaze travnjaci, koji se tretiraju totalom, koji potom završava u vodi, koju mi svi pijemo
Naravno i tu je savski ekspert i garantuje nam kao NN lice da je sve to ok, i da tamo to niko ne radi, verujte mu na reč.
Oni tamo rade pta hoće jer to niko ne kontroliše, farbaju fasade, čamse, kamione, ograde, čime stignu, koriste razređivače i ko zna koje sve hemije da bi im kuće onako izgledale, Sve to opet završava u vodoizvorištu, odakle se svi mi snabdevamo vodom za piće.
Savski onda koristi klasične trol varijante, sa nadom da će da ubedi nekoga da je on u pravu, jer ukoliko nema nekoga da mu odgovori, neko bi možda pomislio da on govori istinu i nešto zna... ali to nije tako, jer je više puta jasno dokazano da savski troluje.
Molio bi admina, da ukoliko saavski to nastavi da radi, da mu barem brise postove, da ne bi morali 1000 x da odgovaramo na ista pitanja.
Evo odgovora BV, koje upravljaju nasipom, na pitanje kome je dozvoljeno kretanje krunom nasipa, odgovor je od pre par nedelje, sumnjam da se od tada nešto menjali, ali možda savski zna....
Vodni objekat Savski nasip se koristi po Zakonu o vodama i po njemu nije dozvoljeno kretanje privatnih putničkih vozila.
Kretanje je dozvoljeno vozilima JVP „Beogradvode“, VP „Galovica“ i JKP BVK“.
Mi nismo vi, mi smo obični građani.
Mi NE ODUSTAJEMO!
SAMO JAKO!
Obnovi znanje o saobraćajnim znacima. Evo ti link http://www.vozite.com/znakovi_izricitih_naredbi.html
Neznanje ne opravdava tvoju bahatost.
I dalje mislim da si plaćen da usmeravaš nezadovoljsvo ljudi za račun onih koji te plaćaju.
U tvrdnje o zameni motornog ulja, antifriza i ostalog na luksuznim automobilima na vodoizvorištima može da poveruje samo id***.
Pošto si univerzalni stručnjak za sve oblasti objasni koje se to hemikalije koriste za pranje automobila.
A gde ti predlažeš da se farbaju čamci? Onda treba iseliti i Brodotehniku i sva brodogradilišta duž Save.
Ovo sa lekarom si prepisao sa mog posta koji ste skinuli. U prednosti si ipak sam ja gost na tvom forumu.
Bojim se kada te provale da ćeš ti imati problema sa organima gonjenja. Podsticanje na linč je krivično delo a neznam u čemu si kod mene prepoznao elemente krivičnog dela.
Promakla mi je glupost sa travom. Da li si stvarno ozbiljan kada to tvrdiš?
Zanimljivo je da sredstvo "Total" koje pominješ može da se nađe samo na tržištu u Hrvatskoj i BiH. Znači li to da imaš suflere sa tih lokacija?
NI MI NE ODUSTAJEMO! Mi volimo Savu a šta vi volite?