Bivis
Higher intermediate
Kada imaš zemlju u kojoj ovakav primerak homosapiensa biva ministar, i to više puta, onda računaj da smo dobri i ovakvi kakvi smo. :bash:
boca-ica":ck9zswuj je napisao(la):ne da nije bilo kuca pre 6 godina, nego je saobracaj bio vrlo malog obima
,,Kuca na beton. stubovima,, i od blokova je bilo i pre 6 god.- ja pio kafu u jednoj od nj.
a saobracaj je samo pratio proporciju gustine naseljenosti
Jedino razumno rešenje kad im se već može da sa dobrim procentom učestvuju u
uvodjenju infrastrukture i produžetku šetališta
Sve ostalo je gubljenje vremena (ako ne mislite da sutra to sve srušite ) koje ce kasnije prouzrokovati da
o čistom našem-gradskom trošku kej i bude produžen sve sa pratećom infrastrukturom
savanbg":2ook7kzn je napisao(la):protesna voznja pod hitno ......... ma kakvi znaci rampe barikade i stubovi i to betonski
boca-ica":1x16cc8z je napisao(la):boca-ica":1x16cc8z je napisao(la):ne da nije bilo kuca pre 6 godina, nego je saobracaj bio vrlo malog obima
,,Kuca na beton. stubovima,, i od blokova je bilo i pre 6 god.- ja pio kafu u jednoj od nj.
a saobracaj je samo pratio proporciju gustine naseljenosti
Jedino razumno rešenje kad im se već može da sa dobrim procentom učestvuju u
uvodjenju infrastrukture i produžetku šetališta
Sve ostalo je gubljenje vremena (ako ne mislite da sutra to sve srušite ) koje ce kasnije prouzrokovati da
o čistom našem-gradskom trošku kej i bude produžen sve sa pratećom infrastrukturom
:lool: :laugh: :lool:
Црвц. Не би могла. Дошли би ти општински инспектори колико за 15 минута са муријом или "момци у црном" послати од неке мафије која је већ пустила јаја ту.hobotnica":310cn2kp je napisao(la):Ima li još neko slobodno parče da ja barem udarim stubove nosače, za početak.
mekbejn":3o1vkrd6 je napisao(la):savanbg":3o1vkrd6 je napisao(la):protesna voznja pod hitno ......... ma kakvi znaci rampe barikade i stubovi i to betonski
Protestna vožnja, pridružujem se!
boca-ica":3o8s726f je napisao(la):RE: @DusanBG
Ti bi možda i otišao i na ove, i na one ,, Mol... koktel parti,, ali ne ide to tako. . . :lool:
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/43657 ... e-clan-DSaZorana Mihajlović: Suvlasnik hidroelektrane zbog koje je zagađena voda je član DS-a
Ta mala hidroelektrana je jedan od uzročnika problema sa vodom u Užicu, a suvlasnik te hidrolektrane je visoki funkcioner DS-a Aleksandar Ćirilović, navela je Mihajlović, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.
DS treba da sada pošteno da kaže da je direktor Republičke direkcije za vode, takođe iz DS-a, dao vodnu saglasnost toj maloj hidroelektrani, iako su Srbijavode dale negativno mišljenje o tome - dodala je Mihajlović.
Pozitivno je da predsednik gradi, makar i nelegalno
22. 01. 2014. / Velimir Ilić
"Ako je predsednik ili neko njegov gradio, to je pozitivno. Meni je drago što on ima kuće i vikendice, što ne mora država da mu gradi. (...) Te kuće su podignute na plavnom području. Ako krenete na Nikolića, moraćemo da rušimo i druge. Na šta bi onda ličila Sava? Bila bi puna ruševina."
Ministar građevine o nelegalno podignutim objektima na Savi. (Blic, 22. 1. 2014. godine)
- See more at: http://www.istinomer.rs/izjava/pozitivn ... wwABS.dpuf
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/43641 ... ce-NikolicBulevarac":3p52zrfy je napisao(la):Opet je vec o nelegalnopj gradnji i ova sramotna izjava Velje Ilica objavljena u elektronskom izdanju Blica tek u 22:30, da bi vec ujuro bila toliko zatrpana Stanijama, da i ja koji sam je sinoc video evo ne mogu vise da je nadjem i pogledam komentare.
savanbg":1pwpb49h je napisao(la):biciklistima vratiti kej od ostruznice do bloka 45