Šta je novo?

Savski nasip - nelegalna gradnja na levoj obali Save

1390339122_big.jpg

Kada imaš zemlju u kojoj ovakav primerak homosapiensa biva ministar, i to više puta, onda računaj da smo dobri i ovakvi kakvi smo. :bash:

Odavno je jasno da drzavu dozivljavaju kao svoju prćiju, a nas kao svoje robove. Sve je jasno. Oni su izneli svoj stav. Čeka se naš odgovor.

Eto, nema rušenja. A vi navalili na saobraćajni znak. Pa kako ljudi da priđu vikendicama.
Možda ovde naprave i školu , dom zdravlja i uvedu neku autobusku liniju za vikendaše.
Ima li još neko slobodno parče da ja barem udarim stubove nosače, za početak.

Podneti zahtev za izgradnju Beobuild radionice - ateljea na savskom keju!
Podneti i opstini i gradu, sa razlicitim kvadraturama u zahtevima. Onda kada odbiju, a odbice, uz medijski pritisak podneti tuzbu protiv grada jer zmuri na bahatost pojedinaca ma ko oni bili :)

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

boca-ica":ck9zswuj je napisao(la):
ne da nije bilo kuca pre 6 godina, nego je saobracaj bio vrlo malog obima

,,Kuca na beton. stubovima,, i od blokova je bilo i pre 6 god.- ja pio kafu u jednoj od nj.
a saobracaj je samo pratio proporciju gustine naseljenosti

Jedino razumno rešenje kad im se već može da sa dobrim procentom učestvuju u
uvodjenju infrastrukture i produžetku šetališta

Sve ostalo je gubljenje vremena (ako ne mislite da sutra to sve srušite ) koje ce kasnije prouzrokovati da
o čistom našem-gradskom trošku kej i bude produžen sve sa pratećom infrastrukturom

:lool: :laugh: :lool:

Karikatura/kriminalac od ministra nastavlja po svome.

Nikada nisam zeleo da odem odavde. a mogao sam, ali sada mi vec dodje da bezim glavom bez obzira!

boca-ica":1x16cc8z je napisao(la):
boca-ica":1x16cc8z je napisao(la):
ne da nije bilo kuca pre 6 godina, nego je saobracaj bio vrlo malog obima

,,Kuca na beton. stubovima,, i od blokova je bilo i pre 6 god.- ja pio kafu u jednoj od nj.
a saobracaj je samo pratio proporciju gustine naseljenosti

Jedino razumno rešenje kad im se već može da sa dobrim procentom učestvuju u
uvodjenju infrastrukture i produžetku šetališta

Sve ostalo je gubljenje vremena (ako ne mislite da sutra to sve srušite ) koje ce kasnije prouzrokovati da
o čistom našem-gradskom trošku kej i bude produžen sve sa pratećom infrastrukturom

:lool: :laugh: :lool:

Za smeh je jedino tvoja konstatacija da je ovo JEDINO RAZUMNO resenje...

bivis I da li neko zna iz koje godine su snimci sa bing mape bird view? Da nije možda 2009?... bing mapa nije osvezavana vec duze vreme za nas region ... inace ove godine nisu radile solarne lampe vozio sam dosta puta tu ... inace prosle godne jesu nesto malo sljakale....ja sam presao na adu da vozim ipak mi je bezbednije na adi... a osim problema divlje gradnje niko se nije obazirao na divlje pse pored vikendica

hobotnica":310cn2kp je napisao(la):
Ima li još neko slobodno parče da ja barem udarim stubove nosače, za početak.
Црвц. Не би могла. Дошли би ти општински инспектори колико за 15 минута са муријом или "момци у црном" послати од неке мафије која је већ пустила јаја ту.

Не може свако да гради нелегално на водоизвориштима, обалама, националним парковима ... то је резервисано за шљам прве класе.

ima posle ostruznickog mosta zemlje kolko oces ... mada je bolja zemlja od nasipa ka surcinu

Ljudi, ili bezite iz ove zemlje ili svi u politiku... Nista se nece promeniti samo od sebe evolutivno... Mora se ici u srz problema... Sljam u politici...

mekbejn":3o1vkrd6 je napisao(la):
savanbg":3o1vkrd6 je napisao(la):
protesna voznja pod hitno ......... ma kakvi znaci rampe barikade i stubovi i to betonski

Protestna vožnja, pridružujem se!

Zar nije bolje recimo blokada nasipa, i da pozovemo neke novinare, naravno pod uslovom da se skupi dovoljan broj ljudi, ja sam za.

RE: @DusanBG
Cudo jedno da ne želiš da se ruši nadogaradjeno citavo povece selo po Bg-krovovima
Cudo jedno da ne želiš da rušiš sve ono iz teme ,,ko im dozvoli,, i . . . .

Samo zato sto su sada akteri trenutno vidjenije osobe te trunka izgleda kao panj
jeste da nije smelo da dodje do toga, al došlo je.
Zašto to ne bismo pretvorili u obostranu korist i njima i nama da bude lepo
kad su znali da se baškare
neka se isprse pa sa debljim procentom ućešca da se produži savski kej-šetalište :idea:

Mogu oni i drugačije , malo uruše i napuste lokaciju
a vec sutra ujutru
nova ,,zagaravljena-mala,, na obodu grada gde nece smetati kao kod Belvila
i ti ceš da ideš posle da im obezbediš drugi smeštaj, kako bi to rašćistio i doveo u prvobitno stanje :?:
( obicna travnata obala ispred nasipa, sa linijom reni bunara)

Ti bi možda i otišao i na ove, i na one ,, Mol... koktel parti,, ali ne ide to tako. . . :lool:

Ja napisah jasno moje vidjenje-opcije,
a gde su tvoje osim bojnog pokliča, za rušenje i uništavanje . . .
i za tebe jedno - živeli - :vops:

Zar nije bolje recimo blokada nasipa, i da pozovemo neke novinare, naravno pod uslovom da se skupi dovoljan broj ljudi, ja sam za. bivis je napisao

pridruzujem se... blokada i novinare da pozovemo ... iskreno ja kao biciklista mislim da je kranje opasno voziti nasipom pogotovo kad prolaze teski kamioni ili kad se automobili mimoilaze ...a bicikliste i pesake ko sisa...a iskreno psole u znak protesta da stavimo betonske barijere

@Boca-ica

Vidim da ti vrlo nepazljivo citas i tudje postove i tudje namere, a donosis zakljucke tek nevidjeno. Potrazi slobono moje postove, pa ces videti ih i u temama Ko imo ovo dozvoli, a uglavnom u onim o zelenilu i bahtaom parkiranju, toliko o tome sta me u gradu zanima. Da se ja pitam, doneo bih zakon kojim bi ostavio rok od 20 godina da se i sve zastakljene terase vrate u prvobitno stanje u celom gradu, a da eto zbog roka to ne bude trenutni napad na budzet gradjana - moja je jedina nezastakljena u celoj vertikali i takva ce i da ostane iako ima velikih 9m2.

Da imam 4000 postova nemam, nemam vremena toliko da se bavim forumom, a i ovo sada pisem sa posla (spor dan :)

Zabole mene ono sto tamo ima kucicu NIkolic ili koji god kriminalac, mene naselje nervira zato sto je tamo nastalo u zadnjih pola decenije i zato sto kao rektretivac (trcanje) u tom delu do galovice po 6 meseci godisnje trcao pa znam kako se menjao intenzitet saobracaja i onih sto sada voze kao id*** po istom nasipu. I sad se secam kako su me gledale kao budalu neke spodobe kada su pre 2-3 godine skupljale kod znaka pare da poprave izlaz na rampu da se lakse penju, na moje opasku da tu niko ne bi smeo da se penje vozilom.

Ja sam tamo zvao komunalce da se zalim na saobracaj jos u 2012, mislis da me neko zarezao. Da pisem prijave kao ovde neki vredniji clanovi foruma nemam zelje ni vremena, njima svaka cast.

Sto se mene tice tu zaista treba da usledi rusenje. Kao sto navedoh u jednom postu, ovo su rekreativni objekti, a ne kuce u kojima se neka sirotinja skucila pa je grad opkoljen divljim naseljima i trazi se legalizacija. Ovde nema nijednog validnog razloga za legalizaciju, osim rusenja o trosku (nelegalnog) vlasnika. Pa oni su zazeli i ogradili javno dobro, sta kao mi cemo u buducnosti smeti da se setamo oko ovih kucica ako ostanu tu?! Da ne pominjemo da trenutno ne postoji put kojim bi se vozilom i moglo legalno prici ovom naselju.

boca-ica":3o8s726f je napisao(la):
RE: @DusanBG
Ti bi možda i otišao i na ove, i na one ,, Mol... koktel parti,, ali ne ide to tako. . . :lool:

Ovaj deo vec ne razumem, verovatno neko prizemno prozivanje...

Zorana Mihajlović: Suvlasnik hidroelektrane zbog koje je zagađena voda je član DS-a
Ta mala hidroelektrana je jedan od uzročnika problema sa vodom u Užicu, a suvlasnik te hidrolektrane je visoki funkcioner DS-a Aleksandar Ćirilović, navela je Mihajlović, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

DS treba da sada pošteno da kaže da je direktor Republičke direkcije za vode, takođe iz DS-a, dao vodnu saglasnost toj maloj hidroelektrani, iako su Srbijavode dale negativno mišljenje o tome - dodala je Mihajlović.
425157_zorana-mihajlovic-foto-fonet_ff.jpg
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/43657 ... e-clan-DSa

Jao bre kakvi komunalni, gradjevinski inspektori da izadju. Verujte izašli bi ali i oni imaju gazde i vodje..
Ja bih objavila JAVNI PROGLAS
Pozivamo sve gradjane da ne poštuju nijedan zakon Republike Srbije.
Da se omogući besplatna legalizacija svih nelegalnih objekata u Republici Srbiji .
Da se omogući raji da gradi i posle 31. janura , jer kako su mogli oni možemo i mi.
Stop žutim građevinskim trakama.

Pozitivno je da predsednik gradi, makar i nelegalno

22. 01. 2014. / Velimir Ilić
423770688481dc59e6bb35534457448_MidCol-310x205.jpg

"Ako je predsednik ili neko njegov gradio, to je pozitivno. Meni je drago što on ima kuće i vikendice, što ne mora država da mu gradi. (...) Te kuće su podignute na plavnom području. Ako krenete na Nikolića, moraćemo da rušimo i druge. Na šta bi onda ličila Sava? Bila bi puna ruševina."
Ministar građevine o nelegalno podignutim objektima na Savi. (Blic, 22. 1. 2014. godine)
- See more at: http://www.istinomer.rs/izjava/pozitivn ... wwABS.dpuf

http://www.istinomer.rs/izjava/pozitivno-je-da-predsednik-gradi-makar-i-nelegalno/

Jedina izjava Velimira Ilića koja može da prođe na poligrafu je: "bio sam pijan".

Opet je vec o nelegalnopj gradnji i ova sramotna izjava Velje Ilica objavljena u elektronskom izdanju Blica tek u 22:30, da bi vec ujuro bila toliko zatrpana Stanijama, da i ja koji sam je sinoc video evo ne mogu vise da je nadjem i pogledam komentare.

savanbg":1pwpb49h je napisao(la):
biciklistima vratiti kej od ostruznice do bloka 45

I pesacima! :gobb:

Trebalo bi da sakupimo jos podataka oko tog nasipa, i da napravim novi video, ali ovaj put sa mnogo vise podataka, dokumenatacije. Voleo bih da saznam cenu solarne rasvete, da li je postojao tender i sta je pisalo zbog cega se kupuje solarna rasveta, koja joj je namena ? Takodje bi voleo da saznam imena direktora odgovornih sluzbi i sto vise o njihovom predjasnjem "radu". Kolike su im plate i koliko su dugo na tim pozicijama?
Sluzbe koje me interesuju su Beograd vode, Gradjevinksa inspekcija, (republicka gradska), Republicka direkcija za vode
ili kako se vec zove, Beogradvode, Saobracajna policija, Policija.. odnosno direktori sluzbi koje su morale da reaguje da se ovo ne desi i ne desava, za sta su ne samo placeni (verujem veoma dobro) nego i duzni po zakonu. Tu je mnogo sluzbi moralo da zmuri godinama, najvise od 2008.
Pomozite da izdvojimo sve odgovorne sluzbe, i saznamo imena i prezimena odgovornih osoba koje bi onda stavio u video. Nek ostane kao neka istorija naseg propadanja, ma sta da se desilo sa nasipom. Ne sumnjam da cemo ista imena sretati i narednih godina, pa da se podsetimo tada za sta su sve odgovorni!
Sve sto vam padne napamet i dodatne fotografije, video sbimci za taj novi video su dobrodosle. :gobb:

Vrh