Ja i dalje nisam siguran protiv cega se ljudi ovde bore?
Jel imaju gradjevinsku dozvolu? Da - nije problem. NE - zovite gradjevinsku inspeckiju.
Da li su ostale nadlezne insituticije izdale analize i saopstenja povodom ovoga? DA - nije problem. NE - Zovite te insititucije, medije, inspekcije, itd...
Da li su nadlezne insitutcije potrvdile da ovo sme da se gradi? Da - nije problem. Ne - odakle im onda gradjevisnka dozvola? Ako je lazna ili nezvanicna ja idem prvi na protest.
Moguce je da su olako krenuli u ovu pricu i zbog toga protest i jeste vazan. Procedura i odgovornost mora da postoji. Ali ako sve potrebne dozvole i saglasnosti sada postoje onda ne vidim razlog za dalji protest. Pa nama je svima u interesu da se ovo uradi i da se konacno sredi taj deo setalista. Ljudi ne znam kada ste poslednji put bili tamo ali ono je KATASTROFA!
Cini mi se da se ovo sada pretvara u sitno politikanstvo na stetu svih nas.
Izgleda da si prespavao ne poslednja 2 meseca, već poslednjih 10 godina.
U zemlji korupcije i sistematskog obesmišljavanja "nadležnih institucija" se sve i svodi na "obezbeđivanje papira". Ako "imaš papir" onda je sve u redu... To što je "papir" nabavljen podmićivanjem, pritiscima, mimo zakona, propisa, nema veze, ako "imaš papir" onda je sve u redu, kakvi zakoni, propisi, jer "imamo sve papire" koji su "izdale nadležne institucije". Mediji? Pa na prste jedne ruke se mogu nabrojati mediji koji su do sada izveštavali o ovome. Gde je RTS sve ovo vreme?
Ovi bre hoće da kopaju kroz nasip, i to zbog čega - zbog privatnih ugostiteljskih splavova. Nekada je država ovo smatrala diverzijom, sada je to sasvim normalna stvar.
Kada sam bio poslednji put? - Pa bio sam juče, a idem skoro svakoga dana. I gledao sam u šta polako pretvaraju reku i šetalište.
Namerno su dozvolili da se napravi ovaj haos, ništa nisu preduzimali i pored prijava i žalbi, a sada kao uvode red. Vlasnik splava razbije klupu od 15 cm armiranog betona i tu postavi mostić, a šef Komunalne na TV Pink izjavi da su "klupu polomili vandali". Korupcija, interesi, podela profita...
Pa samo slepcu nije jasno da su namerno i sistematski doveli do ovog haosa kako bi onda mogli da "zavedu red".
Naravno - tako što će da rasteraju druge i omogućili samo svojima da rade. Odavno poznata fašistička metoda.
A ima i prostije objašnjenje - našmrkani ludaci su dobili da upravljaju Beogradom. Bitno da ti S
nSovac odobrava...