sa zgradom poste postoji mali tehnicki problem koji za sada koci njenu rekonstrukciju u sklopu projekta bnv, odnosno od para nasih arapskih prijatelja koji kao sto znamo finasiraju sve ove fantasticne stvari a koje mi dobijamo.
sem sto se zove zgrada poste zgrada i pripada posti. srpskoj. dok je tako nasi arapski prijatelji ne zele da smetaju, nasi arapski prijatelji su do sada finasirali obnovu samo onoga sto im se privremeno, na recimo jedan vek, da na koriscenje i sada se trazi nacin da se ova tradicija nastavi, razmatra se da se u tom slucaju u renoviranom objektu poste otvori filijala poste dubija ili mozda da se od tog objekta napravi svetski centar filatelista i/ili najveci muzej postanskih maraka na svetu, opcija je mnogo i ja sam siguran da ce ljudi koji vode ovaj projekat i na ovom primeru pokazati koliko su fantastacan partner gradjana beograda i srpskih poreskih obveznika, kojima skidaju bedu sa vrata i koji umesto razvalina takoreci besplatno dobijaju ove fantasticne zgrade, setalista, staze, bulevare, parkinge