Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Ово је државна основна школа? Плаћена новцем пореских обвезника Србије? Још један у низу пишај по сиротињи момената ове власти. Буквално им је Супер Хик идол.

Sada je problem i kada nove skole dobro izgledaju?

Sve nove skole izgledaju dosta dobro, nebitno gde se nalaze.

Evo kako izgleda nova osnovna skola u Sjienici!

Za razliku od BnV ima bazen.

Sada je problem i kada nove skole dobro izgledaju?

Sve nove skole izgledaju dosta dobro, nebitno gde se nalaze.

Evo kako izgleda nova osnovna skola u Sjienici!

Za razliku od BnV ima bazen.
Ко је написао да је проблем што нове школе изгледају добро? Је ли ти умеш да читаш? Ми дискутујемо о томе како је ова школа савремена и луксузна, док су остале бедне. 2.500 школа је изграђено у време Тита, од тога око 80% се не одржава, већ се троши новац на глупости. Ми причамо о томе како би требало остале основне школе у целој Србији да буду овакве, а не да замажу прљаве зидове кречом, траљаво монтирају нови плафон и узму милионе за то, а не ваља ништа.

Ко је написао да је проблем што нове школе изгледају добро? Је ли ти умеш да читаш? Ми дискутујемо о томе како је ова школа савремена и луксузна, док су остале бедне. 2.500 школа је изграђено у време Тита, од тога око 80% се не одржава, већ се троши новац на глупости. Ми причамо о томе како би требало остале основне школе у целој Србији да буду овакве, а не да замажу прљаве зидове кречом, траљаво монтирају нови плафон и узму милионе за то, а не ваља ништа.
preko 200 skola je obnovljeno i renovirano. pa mora nesto da ostane i za sledecu vlast. (y);) tito je bio 40 godina na vlasti, vucic samo 13... :D

preko 200 skola je obnovljeno i renovirano. pa mora nesto da ostane i za sledecu vlast. (y);) tito je bio 40 godina na vlasti, vucic samo 13... :D
Е јбм му чворка, како "мојих" 6 никако. Не зна се која је неусловнија за децу и наставно особље. Буквално трче кући да обаве "текуће послове".

Замишљам сад клинце који јурцају на одмор низ ове степенице-трибине-жардињере, и није ми леп призор.

Izgradnju škole i vrtića u "Beogradu na vodi" finansiralo je istoimeno preduzeće, što je jasno naznačeno i u građevinskoj dozvoli. Vrtić je odlično ispao, za školu imam određene zamerke koje se ne tiču samo stepeništa, već i upotrebe određenih materijala koji nisu adekvatni za ovakvu ustanovu.

građevinska dozvola škola bgh2o.png

Inače, u vezi sa raspravom o održavanju javnih površina u ovom naselju, korisno je baciti pogled na oglas "Navodnog Beograda" za saradnika za održavanje na javnim površinama ;)

To što je, međutim, održavanje javnih površina dato na odgovornost jednom privatnom investitoru dugoročno nikako nije dobro.

Izgradnju škole i vrtića u "Beogradu na vodi" finansiralo je istoimeno preduzeće, što je jasno naznačeno i u građevinskoj dozvoli. Vrtić je odlično ispao, za školu imam određene zamerke koje se ne tiču samo stepeništa, već i upotrebe određenih materijala koji nisu adekvatni za ovakvu ustanovu.

Pogledajte prilog 253298

Inače, u vezi sa raspravom o održavanju javnih površina u ovom naselju, korisno je baciti pogled na oglas "Navodnog Beograda" za saradnika za održavanje na javnim površinama ;)

To što je, međutim, održavanje javnih površina dato na odgovornost jednom privatnom investitoru dugoročno nikako nije dobro.
Предузеће у ком је сувласник Република Србија 🤡? И предузеће које је добило најекслузивније земљиште у Србији бесплатно мање више? Ово је још већа пљачка него да је држава Србија директно финансирала.

Ako zanemarimo određene propuste u izvođenju (kako je neko primetio već na slikama), i škola i vrtić mi lepo izgledaju. E sad, ako znam koliko se roditelji upiru i trude da iz raznoraznih delova grada upisuju decu u škole po Vračaru-mogu samo da zamislim na šta će da liči neka ''rang lista'' za upis ovde... BnV, eeej..! Ali imam rešenje! Neka se krene sa sređivanjem SVIH državnih škola po BG po ovom uzoru, znači počev od toaleta pa do učionioca-od početka pa do kraja! Ne vidim zašto bi neko bio počastvovan da se školuje u ovakvim uslovima a neki da čkilje na sijalice još uvek!? Jeste, grdne škole su renovirane, ali to je bilo samo nekakvo nespretno krečenje ili farbanje stolarije...toaleti su svugde blagi užas! Deca donose ubruse od kuće, sapuna nema, vrata na kabinama se ne zatvaraju... Hajde da se krene onda od nečega pa da se na vreme uče deca da vode računa?!
možda da se krene od toalet papira za decu koja idu u škole van beograda na vodi?
znam da košta, ali da se stisne malo država.

možda da se krene od toalet papira za decu koja idu u škole van beograda na vodi?
znam da košta, ali da se stisne malo država.
Pa da, to sam i spomenuo...
Jedne godine smo skupljali pare za projektor, sledeće za pametnu tablu, onda klima...a papire i ubruse stalno kupujemo. Za to vreme, naprave školu kakve se ni norvežani ne bi postideli... Hajde da se uvede neki standard koji će onda morati da se poštuje svugde? Da se zna..državna škola mora da ima to-i-to.

Koja alavost i pohlepa. Imas svo zemljiste ovog grada i to besplatno, a ne mozes da ne nabijes takva dva cira. Kolika ce tu biti sirina setalista, da ne kazem keja i kakav ce biti osecaj dok setas a nad tobom se nadvija 20 spratova tumorskog tkiva. Da ne kazem da ce tu opet biti zabranjen prolaz jedno 2 godine, sa kojekakvim obilaznicama.

Koja alavost i pohlepa. Imas svo zemljiste ovog grada i to besplatno, a ne mozes da ne nabijes takva dva cira. Kolika ce tu biti sirina setalista, da ne kazem keja i kakav ce biti osecaj dok setas a nad tobom se nadvija 20 spratova tumorskog tkiva. Da ne kazem da ce tu opet biti zabranjen prolaz jedno 2 godine, sa kojekakvim obilaznicama.
Slazem se za obilaznice, koje ce smetati pesacima.

Ali za sve drugo, pa idi na internet, ako hoces da znas kako izgledaju visoke zgrade pored setalista.
Mislim da svi ljudi mrze gradove kao sto su Nju Jork, Hong Kong ili Tokijo ;-) Tamo niko ne zeli da zivi, jer imas visoke nebodere odmah pored setlista. A da, njihove zgrade su jos dosta vislje.

Mozda idi na neki put, da ti se poveca horizont. Mozes da kazes ne svida mi se zgrada, materijal, oblik itd. Ali osecaj? P ato je tvoja licna stvar.

Na tom mestu definitivno neće biti neki stambeni objekat, ili će biti poslovni ili hotel a s obzirom da je hotel u kuli i da se gradi još jedan verovatno će ovde biti neka poslovna zgrada.
Svi ovi do sada renderi su samo ubačeni objekti kako bi se popunio kompleks i da izgleda lepše, posle oni rade projekat za svaki blok ili celinu tako da dok ne izađu zvanični renderi ne možemo znati.

Извукли из неке прашњаве фиоке, ово је као совјетски хотели из шездесетих.
Изгледа као наслагане кутије. Кад је оволико ружно на тродимензионалном приказу, онда могу да се кладим да ће уживо бити још грђе када је заврше.

Vrh