Igormartin
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 20.11.2020.
- Pohvaljen
- 1.470
Brejking!
Tačno tako, zapravo mnogo malo mesta je master plan ostavio izmedju Savske ulice i nove ulice Luke Ćelovića Trebinjca da bi zgrade imale ulični front ka obe ulice pa su se opredelili da naprave kompletan ulični front ka parku (donekle razumna odluka) i time su žrtvovali Savsku.Promena imena ce nadomestiti cinjenicu sto su unakazili ulicu zgradama koje su okrenule dupe ulici.
BW Lumia
Vlogzila neki dan objavio kako ima info da je BW zainteresovan da preuzme Špansku kuću i da je sredi, a da je plan za većinu ostalih objekata da se verovatno ruše.Да ли се зна шта је план за правац који се пробија кроз паркинг код Саванове?
Знам да се иде на спајање са Браће Крсмановић али да ли то подразумева и проширење Браће Крсмановић (рушење)?
U tim straćarama ima više duha nego u celom Bg na vodi, bilo bi lepo kada bi ulicu podredili pešacima.Nadam se da će da sruše sve one straćare u nizu.
Hvala na informacijiTa zgrada i dalje nije završena koliko znam, a sigurno nije bila u oktobru prošle godine. No, tehnički pregled zgrade ne znači da je svaki stan apsolutno gotov. Ali da šalju profakture prebrzo, šalju, i to već godinama. A počeli su i da opako falsifikuje papire. Meni su falsifikovali datum primopredaje (nije Lumia), navodno sam stan primio prošle godine a stan i dalje nije useljiv. Tražili su strpljenje, dobili su strpljenje, ali moj advokat šilji olovku, a N1 i Nova verovatno jedva čekaju na reportažu. Tako da znaš šta još može da te čeka... Naoružaj se strpljenjem i idi đonom ako treba, jer drugačije sa tom bandom ne može.