Ovo je ipak SrbijaNe mora ti niko zvoniti, dovoljno je da te prijave policiji ako im smeta. Snimanje povrsina koje nisu privatno vlasnistvo zahteva posebnu dozvolu.
Što kaže @nikolas27 igračka ne snima
Ovo je ipak SrbijaNe mora ti niko zvoniti, dovoljno je da te prijave policiji ako im smeta. Snimanje povrsina koje nisu privatno vlasnistvo zahteva posebnu dozvolu.
Ne mora ti niko zvoniti, dovoljno je da te prijave policiji ako im smeta. Snimanje povrsina koje nisu privatno vlasnistvo zahteva posebnu dozvolu.
Bravo, ti si doktor prava. Necu se truditi da ti dokazem suprotno. Cak i ako postujes privatnost, nemas ti prava da postavljas kameru gde ti hoces.Ovo jednostavno nije tačno, kao građanin možeš da snimaš koliko hoćeš javne površine. Zakon o privatnom obezbeđenju se odnosi samo na pravna lica i angažovanje licenciranih firmi za vršenje nadzora, a na privatna lica se odnosi isključivo krivični zakonik. Dakle, sme da se snima sve gde ne postoji pretpostavka privatnosti, uz uslov da ne sme da se snima zvuk.
Opušteno, jasno je da nemaš pojma.Bravo, ti si doktor prava. Necu se truditi da ti dokazem suprotno. Cak i ako postujes privatnost, nemas ti prava da postavljas kameru gde ti hoces.
Ova metalna ograda im je bas super.
Naravno da im nije u planu, ali restoran je ilegalan, u pitanju je privremeni objekat kome je izdata dozvola kao izložbenom salonu. Još su ga moroni pribili uz reku, pa je tu šetalište suženo.Restoran uspesno posluje i sigurno im nije cilj da ga zatvore.
Koliko se secam postoji jedan pult sa informacijama o projektu.
Postavi se kamera umesto ključaonice na vratima.Bravo, ti si doktor prava. Necu se truditi da ti dokazem suprotno. Cak i ako postujes privatnost, nemas ti prava da postavljas kameru gde ti hoces.
Tako moze. Moze na svoja vrata, ne sme na unutrasnjem zidu zgrade bez saglasnosti skupstine stanara, ali on to ne zna.Postavi se kamera umesto ključaonice na vratima.
Mala Svedska kod Jezde zvanog MMFGde je ovo? Meni lici na Svajcarsku
Е сад ми објасни коме није циљ да га затворе. Да ли је то добро или лоше?Restoran uspesno posluje i sigurno im nije cilj da ga zatvore.
Koliko se secam postoji jedan pult sa informacijama o projektu.
Idi bre, zagrcnuh se od smehaMala Svedska kod Jezde zvanog MMF
Штета што иза те зграде све личи на Казакхстан. А могли су да зидају цео Савски амфитеатар у том стилу.Gde je ovo? Meni lici na Svajcarsku
Ma kakva Svajcarska. Mnogo bolje, 100% je Dubai.Gde je ovo? Meni lici na Svajcarsku
U Beogradu, liči jer je stara zgrada koju nisu gradili radikali.Gde je ovo? Meni lici na Svajcarsku