Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Eagle Hills je najavio projekat za Budimpeštu i gledajući prve rendere, pitam se, pitam zašto i u Savskom amfiteatru nije moglo ovako 🤔

Budapest-2-The-Attractions-scaled-r0a2nh13pdxgjb399tqds8wdgaz5ibs1yphgkonmu0.jpg

зато што би домаћи стручњаци ово прозвали "кичем" као и 90% будимпештанских новоградњи и реконструкција

зато Будимпешту годишње посети 6 милиона туриста а ми градимо сиве шифоњере и паркинге за Турке и Бугаре који долазе да се опијају на сплавовима

Moram da primetim da neko od zaposlenih u BnV koristi emailove iz baze podataka zarad prevara u vidu donacija.

Otkad sam ostavio svoj email stalno mi stizu emailovi gde se trazi donacija za gladne, decu itd. Suguran sam da su to sve fiktivne organizacije i da im je cilj da uzmu novac.

Eagle Hills je najavio projekat za Budimpeštu i gledajući prve rendere, pitam se, pitam zašto i u Savskom amfiteatru nije moglo ovako 🤔

Budapest-2-The-Attractions-scaled-r0a2nh13pdxgjb399tqds8wdgaz5ibs1yphgkonmu0.jpg

Moglo je tako, ja sam napravio projekat tog tipa sa zgradama tih gabarita za proširenje Beograda na Vodi kod sajma.
Madjari imaju integritet i smisao za kontinuitet njihovog urbanog nasledja koji nedostaje našoj političkoj eliti koja je predala kompletno upravljanje stranim partnerima bez ikakve kontrole nad onim sto se projektuje.

Kod Bristola, zar je za ovolikim saksijama bilo stvarno potrebe? Ne može da se prođe.

Pogledajte prilog 227655

Pa nije taj trotoar za svakoga, ovako namerno teraju ljude da idu drugom stranom. Sigurno nemaju dozvolu za ovolikim zauzećem javne površine, treba prijaviti, taj trotoar je vlasništvo grada a ne BnV.

зато што би домаћи стручњаци ово прозвали "кичем" као и 90% будимпештанских новоградњи и реконструкција

зато Будимпешту годишње посети 6 милиона туриста а ми градимо сиве шифоњере и паркинге за Турке и Бугаре који долазе да се опијају на сплавовима
Tacno. Znaci dolazimo do onoga sto ja davno tvrdim, za sve su odgovorni nasi domaci "strucnjaci" kojima su Viste savrsenstvo.

1738209787047.png

Velike saksije napolju su sad popularne jer kad ih stavis ne mogu vise tek tako da stavljaju satore.

Koliko su kritični, ne verujem da je ovima neko dao državu na upravljanje

Vrh