Ako drzava Rusija ume da uredi i zida obalu Moskve a Srbija ne ume da uredi i zida obalu Beograda onda nisi u pravu - Rusija je 100 godina ispred nas.Nije Rusija samo Moskva
I u drugim gradovima uređuju obaloutvrde. Sve su šire od Sava promenade.Nije Rusija samo Moskva
Moglo je tako, ja sam napravio projekat tog tipa sa zgradama tih gabarita za proširenje Beograda na Vodi kod sajma.Eagle Hills je najavio projekat za Budimpeštu i gledajući prve rendere, pitam se, pitam zašto i u Savskom amfiteatru nije moglo ovako
Eagle Hills signs real estate deal for Grand Budapest
Eagle Hills Group has signed a real estate purchase agreement with the Hungarian State and is starting the preparation of the “Grand Budapest” project.eaglehills.com
Kod Bristola, zar je za ovolikim saksijama bilo stvarno potrebe? Ne može da se prođe.
Pogledajte prilog 227655
Nije samo u BG, vidjao sam i u drugim gradovima Srbije. Tamo gde rekonstruise glavnu pesacku ulicu, masovno postavljaju saksije.Bukvalno najezda ovih saksija. Sad su i kod Hotela Balkan..em suzili ulicu em nabili ove kocke.
Tacno. Znaci dolazimo do onoga sto ja davno tvrdim, za sve su odgovorni nasi domaci "strucnjaci" kojima su Viste savrsenstvo.зато што би домаћи стручњаци ово прозвали "кичем" као и 90% будимпештанских новоградњи и реконструкција
зато Будимпешту годишње посети 6 милиона туриста а ми градимо сиве шифоњере и паркинге за Турке и Бугаре који долазе да се опијају на сплавовима
Domaći "stručnjaci" :Tacno. Znaci dolazimo do onoga sto ja davno tvrdim, za sve su odgovorni nasi domaci "strucnjaci" kojima su Viste savrsenstvo.
Sta ti je tu bolje nego u BnV?Eagle Hills je najavio projekat za Budimpeštu i gledajući prve rendere, pitam se, pitam zašto i u Savskom amfiteatru nije moglo ovako
Eagle Hills signs real estate deal for Grand Budapest
Eagle Hills Group has signed a real estate purchase agreement with the Hungarian State and is starting the preparation of the “Grand Budapest” project.eaglehills.com