locohatman
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.07.2020.
- Pohvaljen
- 2.005
bice uskoro i za vrtice, javni prevoz i centre bezbednostiHehe, pa ne može tako... Infostan je za grejanje, zajedničku struju i eventualno odnošenje smeća
bice uskoro i za vrtice, javni prevoz i centre bezbednostiHehe, pa ne može tako... Infostan je za grejanje, zajedničku struju i eventualno odnošenje smeća
Ove tri su bolje pozicionirane od Viste i sl.Ja reko kod nas neka blokada videvsi da pise promenada i ove sifonjere u pozadini, kad ono Novi Sad i komunjarske zgradurine. Bukvalno su nam zaostale komunjarske kulcine od pre 50 godina napravili u srcu grada i to predstavili kao luksuz, mesto za divljenje i nesto sto je projekat od nacionalnog znacaja. Ovo sa slike dole ladno moze da prodje kao BNV.
Pogledajte prilog 224414
m² | % | |
---|---|---|
станови | 1.106.827 | 60 |
пословни простор | 315.853 | 17 |
хотели | 153.910 | 8 |
тржни центри | 148.444 | 8 |
продавница | 95.632 | 5 |
култура / забава | 26.987 | 1 |
1.847.653 |
Definitivno fali rasveta na stubovima kontaktne mreže
Posetilaca ima, čekaju da pređu čuveni Bulevar Vudroa Vilsona, najlepši u Evropi (ne može mu parirati ni Champs-Élysées), a razdelno ostrvo je tako isprojektovano da ne može da primi sve zainteresovane, ali je lepo, ljudi se tiskaju i tako greju jedni druge u ovoj zimskoj bajci, neki malo guraju ili čak stanu u blato na razdelnom ostrvu čekajući zeleno, možda je BGH20 blato lekovito - svetski!
Dodao bih i da je Eko 2 baš po meri potražnje za Galeriju i BnV, prošle nedelje jedva sam ušao u bus, sledeći put ću samo prošetati do Savske pa na tramvaj. Sada kada je Galerija dostigla određen nivo posetilaca vidi se koliko je takva linija sa onim solo električnim busevima neadekvatna, pritom veći deo naselja još nije ni izgrađen. Tu su morali da se provuku tramvaji kroz Vudroa Vilsona, a mogao je i Stari železnički most da se iskoristi za tramvajsku i drumsku vezu sa NB.
Otkako su zaustavili tramvaje preko Savskog ja samo tramvajem idem sa Slavije. Eko 2 je prepun već mesecima
Када сам кренуо да читам мислио сам да је озбиљан...Pssst, možda neko ovo shvati ozbiljno.
Да али како је градоначелник разборито образложио бар ће бити чисто небо а не погледаш горе и видиш паут... паук... мреже за спајдермене изнадE sad zamisli isto to na svim trolejbuskim linijima, koje su većina još opterećenije.