Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Ja reko kod nas neka blokada videvsi da pise promenada i ove sifonjere u pozadini, kad ono Novi Sad i komunjarske zgradurine. Bukvalno su nam zaostale komunjarske kulcine od pre 50 godina napravili u srcu grada i to predstavili kao luksuz, mesto za divljenje i nesto sto je projekat od nacionalnog znacaja. Ovo sa slike dole ladno moze da prodje kao BNV.

1000018492.jpg

Ja reko kod nas neka blokada videvsi da pise promenada i ove sifonjere u pozadini, kad ono Novi Sad i komunjarske zgradurine. Bukvalno su nam zaostale komunjarske kulcine od pre 50 godina napravili u srcu grada i to predstavili kao luksuz, mesto za divljenje i nesto sto je projekat od nacionalnog znacaja. Ovo sa slike dole ladno moze da prodje kao BNV.

Pogledajte prilog 224414
Ove tri su bolje pozicionirane od Viste i sl.

Takve zgrade sasvim idu uz ideologiju socijalizma, koji nikad nije pretendovao na to da gradi luksuzno i za elitu. Ne znam šta hoćeš da kažeš time da su "zaostale".

Plus Liman ima prilično veliki park, i takvo naselje sa velikim zelenim površinama između zgrada i takvom gradnjom uopšte nije rašulio neku celinu ili, čak je sve to unapredilo, jer je građeno praktično od nule.

Vrh