Vidis svako je individua, meni se pa bas taj deo oko buduceg muzeja Nikoli svidja - jer su zgrade manje i nekako su mi izdvojene od guzve (kao sto rekoh, osim onog dela zgrade Nova koji gleda na bulevar) - a ponovo si blizu svega. A vizuelno - kao i velika vecina zgradi tu - cist prosek. Ozbiljno sam razmisljao (doduse jos uvek razmisljam) da uzmem neki stancic od 50/60kvm koji cu dati nekoj agenciji i da posluzi meni i mojima kada dolazimo u domovinu (jer nam je mnogo lakse da se ukombinujemo sa prijateljima)Npr meni se ove nove zgrade BW Vizia i Nova bas ne svidjaju (verujem da je kod vecine tako).
Sad ne znam kakav je uopste kvalitet gradnje - mi smo iznajmili "apartman" dok smo u Srb bas u "prosecnoj" zgradi BnV-a (valjda bese Tera ili tako nesto) i ja sam ostalo malo iznenadjen kada sam primetio da su pregradni zidovi ustvari gipsani (Knauf) i zapazio sam neke stvari (koje jesu sitnice) koje ne odgovaraju bas 'premium' nekretninama. Da ne bi bilo da samo ja 'buncam' i host nam je rekao da su imali problema i dosta natezanja oko nekih stvari (nisam zalazio u detalje jer me iskreno i boli briga) Jer pitanje je kako ce sve izgledati za 10-20god od sada, kada se ispolji nase klasicno zanemarivanje odrzavanja
Inace ide polako u dobrom smeru sto se tice sredjivanja te okoline i dela oko reke - lokacija je definitivno-trenutno najbolja u Bg-u i tako ce ostai neko vreme zasigurno (vidim da ima sve vise zelenila i da se obraca paznja na isto, jer sam ocekivao da ce zanemariti to i da ce biti betona na tone)