DraganSt
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 15.08.2017.
- Pohvaljen
- 2.073
Lep je ovaj hotel. A gde bi tacno trebalo da se nalazi? Jel to prihvaceno kao resenje ili projekat koji nije prihvacen?
Lep je ovaj hotel. A gde bi tacno trebalo da se nalazi? Jel to prihvaceno kao resenje ili projekat koji nije prihvacen?
Pa nisam neki indijanac da zagledam i analiziram ljude okolo i razmišljam ko je odakle. To prepuštam malograđanima kojih, makar u Beogradu, izgleda i dalje ima puno.
Gledam svoja posla i ne opterećujem se tim glupostima. Niko mi ne smeta, neka su došli. Ko ima, neka kupi stan, ako misli da mu je tu dobro.
Ja kada dođem kolima u Galeriju, odem kupim šta mi treba u par prodavnica, prošetam sa klincem pored reke i sednem u neki kafić da popijem kafu. Kao i puno drugo sveta koji tamo dolazi. Uvek je puno ljudi.
Kako onda primetiš da je naselje puno ljudi ako "dođeš kolima s klincem u Galeriju"? S koje to strane dolaziš? I gde gledaš za to vreme?
Znaš ti sve ovo što ti pričam, a ove jeftine poskočice i samoprojekcije o malograđanštini i ko je odakle došao ostavi za ogledalo.
Ma sve ti je to presipanje iz supljeg u prazno. Bebisiteri dolaze da cuvaju decu radnika u Galeriji koji nemaju gde ostaviti decu pa ih povedu na posao. Ovi sto setaju pse, tu su zbog bebisitera, koji ne mogu ostaviti pse kod kuce, pa ih povedu sa sobom. Svi oni, setaci pasa, bebisiteri i radnici u Galeriji ogladne u toku dana pa za pauzu sidju do restorana, oni su uglavnom ti koji pune kafice. Kad su vec tu, oni obave i kupovinu u trznom centru. Pakleni plan je smisljen kako da podvale narodu da drugi ljudi idu specijalno u BNV da setaju. Sve u svemu to je jedan zatvoreni krug ljudi. Mozda samo 1% tih koje vidimo tamo ne pripada ovom krugu.
Lelee, tebi izgleda pao mrak na oci kad si video da covek kaze "ko ima pare neka kupi stan u BNV nemam nista protiv" pa nisi mogao da obradis informaciju koju je u nastavku napisao.Kako onda primetiš da je naselje puno ljudi ako "dođeš kolima s klincem u Galeriju"? S koje to strane dolaziš? I gde gledaš za to vreme?
Znaš ti sve ovo što ti pričam, a ove jeftine poskočice i samoprojekcije o malograđanštini i ko je odakle došao ostavi za ogledalo.
Како је дивно што признају да је део Бнв зид који дели град од реке.Terazijska terasa dobija novo lice: Rušiće se duž Kameničke, zelena promenada do Beograda na vodi
Terazijska terasa, koja je nekada bila vidikovac, a izgubila tu funkciju zbog izgradnje visokih zgrada u projektu "Beograd na vodi", do početka izložbe Ekspo 2027. u potpunosti će promeniti izgled.www.b92.net
Ko priznaje?Како је дивно што признају да је део Бнв зид који дели град од реке.
Da, ali ja sam ga pitao ko to priznaje? Znaci ako B92 kaze Dosljak je ubio coveka, ja mogu reci dobro da priznaje? Upotrebiti rec "priznaje" bi imalo smisla ako je to zvanicna izjava Beograda na vodi, Vucica ili bilo kog ko je ucestvovao u gradnji istog, a ovako novinar nesto napise i mi kazemo dobro da priznaju.Па сам почетак чланка:
Terazijska terasa, koja je nekada bila vidikovac, a izgubila tu funkciju zbog izgradnje visokih zgrada u projektu "Beograd na vodi",
Politika i B92. Nisam gledao druge portale da vidim kakav tekst imaju povodom ove vesti.Ko priznaje?
Требало би да се налази у Будви или у Кушадасију али ће се нажалост наћи у Београду…Lep je ovaj hotel. A gde bi tacno trebalo da se nalazi? Jel to prihvaceno kao resenje ili projekat koji nije prihvacen?
Требало би да се налази у Будви или у Кушадасију али ће се нажалост наћи у Београду…