GLedajuci slike, sve ovo sto se gradi po Tirani je takva beda i ne moze da pridje estetici, arhitekturi i kvalitetu Skylinea, Kule Beograd, Westa, Beogradjanke, Usce tower, kao i ovog novog najavljenog Tempo Towera. Kao oni grade sad visoke zgrade, pa sta, imace ih vise i od Beca, a zna se sta je Bec a sta Tirana... Za Tiranu je i Novi Sad gradcina, a kamoli Beograd. Ako se grade visoke zgrade bolje da ih bude manje a kvalitetnih, nego vise a sa bude ovaj Tirana style fazonKo bi rekao da ce jedna Tirana imati ovoliko dobru arhitekturu novih projekata. Ispadne da Beograd na vodi treba da uci od njih.
Pogledajte prilog 189411
Pogledajte prilog 189412
Pogledajte prilog 189413
Pogledajte prilog 189414
Pogledajte prilog 189415
Inace Tirana ubrzano prestize Beograd po broju nebodera.
Pogledajte prilog 189417Pogledajte prilog 189417
Belgrade. Match de football (France-Serbie). [légende d'origine]
Neki dobijaju? Pa promenada je javna povrsina, mozes da odes tamo svaki dan.Неки добијају украсни мостић који спаја исту обалу а неки немају ни тротоар.
Pricao sam sa ljudima iz BnV apropo ovog problema. Svesni su toga i pokusavaju da ga rese.Uređenost života u Beogradu na vodi:
Kad su prodavali stanove, govorili su da je parking namenjen posetiocima stanara kao i zakupcima lokala. Nisu stavili rampe. Rezultat - svakog dana kao na slici.
"Beograd na vodi" ne reaguje na desetine mejlova stanara i već godinu dana odbija da postavi rampe, stubove i slično.
Svakog dana isto. Slikano 14.2.2024.
#belgradewaterfront #eaglehills
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Хвала али није ми требао.Neki dobijaju? Pa promenada je javna povrsina, mozes da odes tamo svaki dan.
To si i ti dobio.
Sa ovim se potpuno slazem. Predlog u vezi fontane, vodoskoka, ili nekog vodopada sa mosta (moj predlog) bi ovaj prostor ucinio mnogo lepsim i atraktivnijim. Medjutim, cuo si za izreku dzabe krava da 20 litra mleka kada na kraju sutne kantu. Tako je i taj tvoj predlog obesmisljen recima kojima si zavrsio "ovaj most bi mozda i dobio neki smisao". Iz tih reci se vidim mrznja. Ja dajem predlog da se unapredi prostor, ali ne kazem da je most besmislen, za razliku od tebe.@vradovic @DraganSt
Dakle, iako sam protivnik projekta BnV, nije mi bilo teško da iz najbolje namere dam sugestiju i predlog kako da se javni prostor vizuelno i multimedijalno oplemeni u cilju pravljenja atrakcije i privlačenja turista, a to sam dodatno ilistrovao i u najkraćim crtama obrazložio. Odvojio sam pola sata svog vremena kako bih prezentovao ideju koja bi po meni unapredila taj prostor.
Uređenost života u Beogradu na vodi:
Kad su prodavali stanove, govorili su da je parking namenjen posetiocima stanara kao i zakupcima lokala. Nisu stavili rampe. Rezultat - svakog dana kao na slici.
"Beograd na vodi" ne reaguje na desetine mejlova stanara i već godinu dana odbija da postavi rampe, stubove i slično.
Svakog dana isto. Slikano 15.2.2024.
jel moramo ovo svaki dan da citamo?Uređenost života u Beogradu na vodi:
Svakog dana isto. Slikano 15.2.2024.
Oduševljen sam i ponosan. Baš mi se svidelo.
Vasa misljenja o svemu ovome?