Bulbulderac17
Advanced
Gospode. Pravi zid plača.Stranica sa 3D prikazom je uveliko puštena, i sam sajt je. Meni je ovo zaista je-zi-vo, al' dobro
Pogledajte prilog 188763
Nadam se da će uskoro biti Bella Ciao sa nekim dinamitom
Gospode. Pravi zid plača.Stranica sa 3D prikazom je uveliko puštena, i sam sajt je. Meni je ovo zaista je-zi-vo, al' dobro
Pogledajte prilog 188763
mazohistiAko vam toliki smeta BnV zasto uopste ulazite na ovu temu? Zasto sebe stresirate? Nikoga ne zanimaju vasi negativni komentari.
Zato što je ovo naš grad a ako imaš rak onda ga ne ignorišeš nego se pokušava na sve načine da se spreči širenje tumornog tkiva.Ako vam toliki smeta BnV zasto uopste ulazite na ovu temu? Zasto sebe stresirate? Nikoga ne zanimaju vasi negativni komentari.
zato što se ogromni zid vidi mnogo dalje od otete glavne železničke stanice.Ako vam toliki smeta BnV zasto uopste ulazite na ovu temu? Zasto sebe stresirate? Nikoga ne zanimaju vasi negativni komentari.
Idemooooooo!!! Welcome to Belgrade!
Pogledajte prilog 188568
Pogledajte prilog 188569
Pogledajte prilog 188570
Zato što je ovo naš grad a ako imaš rak onda ga ne ignorišeš nego se pokušava na sve načine da se spreči širenje tumornog tkiva.
I jedan od razloga je i to da treba stalno upozoravati ljude i potencijalne kupce da ne budu prevareni pošto je BNV za ono što nudi prevara u vidu kvaliteta arhitekture i materijala.
Lokacija i jeste razlog da se iznese kritika.Nemoj ti da se brines za kupce stanova u BnV. Svi oni su i vise nego zadovoljni, niko nije izgubio pare. Ko god odluci da proda stan u BnV taj ce dobro zaraditi.
Stanovi u BnV su skupi prvenstveno zbog svoje lokacije, to ovde mnogi ne razumeju.
Ko je gledao cuvenu seriju Gomorrah, zna za socijalno naselje na periferiji Napulja, Scampia. Ono se inace rusi sada. Ima jako slicnosto sa ovim zgradama.Stranica sa 3D prikazom je uveliko puštena, i sam sajt je. Meni je ovo zaista je-zi-vo, al' dobro
Pogledajte prilog 188763
Nije hejt nego kritika a razlika između hejta i kritike je velika. Niko ne bi imao ništa protiv da se tu izgradi nešto, pa nek bude i glomazno i veliko, ali neka bude dostojno te lokacije i kvalitetom i dizajnom.Iskreno se ne slazem sa hejtom za ovu BW Bellu, meni jako lepo izgleda na renderima, dosta lepiu vertikala ce se naci tu u ponudi, u odnosu na druge zgrade je napredak. 307 stanova vrlo brzo nakon Rime opet u prodaji, BW ne usporava.