U pravu si. Zamisli ti da prodajes kamenje.Nota deluje najskromnije na renderu od svih zgrada do sad (bar meni), neće ih izvući ni staklena ograda na terasama. Nema garsonjera zato što već godinu i kusur nije problem kupiti garsonjeru u BnV a pre toga je kupovina garsonjere bila misaona imenica (mene nekad davno odbiše na keca). I dalje nema petosobnih, ili će ih biti par na vrhu. Nema ovde razmišljanja o porodicama, već samo razmišljanje o prodaji, i da se popune rupe u ponudi.
Da li neko zna cenu za Notu i mozda rok izgradnje?Zanimljivo je da Nota dobija prvi put stanove od 45kvm, ne znam da l su tu kvadraturu nudili u drugim zgradama, neka me neko ispravi. Svakako bolja investiciona kupovina nego dvosoban od oko 55kvm kakvi su do sada bili u ponudi. Zna li se cena?
Nema cena jos, rok Q2 2027.Da li neko zna cenu za Notu i mozda rok izgradnje?
Znači "ispituju" tržište koliko je voljno da plati i kolika je zainteresovanost... Slično nešto što su radili sa Victoria -om. Pa kad su videli velika potražnja diži cenu u nebesa... Onda osluškuju tržište...Nema cena jos, rok Q2 2027.
To je ja mislim prvi prosuo VlogzillaZnaci zove se selfi mostic. Jel si mu ti tako dao ime ili si cuo od nekog jutubera?
I da su cele, ne liče ni na šta...Evo kako izgleda pod liftova u gotovo svim zgradama u Beogradu na vodi, s izuzetkom onih uz reku (Residences, Terraces).... Sve pločice polupane još tokom gradnje.
Zgrade se stanarima predaju u poluruiniranom stanju zajedničkih prostorija a onda započinje višemesečno natezanje sa preduzećem "Beograd na vodi" koje odbija da zameni pločice...
Zumirajte za potpun ugođaj.
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ma jok, vlogzila je pametan covek, trudi se da ne koristi taj izraz, mada ponekad izgovori, ali vidi se da ne voli to. Prvi je to izmislio Beogradske rs ili Belagrade City (neko od njih) i onda ostali poceli da ponavljaju selfi mostic. Odakle ljudima logika da tako zovu most ne razumem.To je ja mislim prvi prosuo Vlogzilla