Ja sam spominjao vise puta, a evo ti i vesti sa Beobuilda:Ne mogu da nadjem al secam se kada je neko pricao o BgH2O da zapravo i deo preko Save racunaju u svoju zelenu povrsinu.
Sad gledam po starim vestima ali ne nalazim nista od tog, dal se neko seca toga ili sam se istripovao?
Поређење дивље депоније са обичном депонијом. Можда је једно боље од другог, али свакако су оба лоша. Поново бих замолио народ да буде естетски амбициознијиNebo i zemlja u odnosu na turobni bgh2o.
Zamislite da je ovo napravljeno na obali reke, koliko bi lepše bilo.
1975:
Pogledajte prilog 167128
Ja mislim da je ovo render skole. Koje ludilo. Ovo svetski gradovi mogu da sanjaju.
Pogledajte prilog 168215
Ovako definitivno ne izgledaju prosečni škole i vrtići i ja znam iz prve ruke jer mi deca idu tamo. Ni blizu ovogOvako izgleda prosečmi vrtić/škola u zapadnim državama, znam iz prve ruke.
Daj bože da sva deca iz unutrašnjosti imaju ovakav objekat i uslove.
Ahahaha ne da Radović tek tako bilo kome pristup. Nove i najbolje škole samo za odabrane.za Gavrila Principa ima Isidora a za Sarajevsku Radojka.
za Gavrila Principa ima Isidora a za Sarajevsku Radojka. Mislim da ce to zavisiti od popunjenosti a neka deca iz BNV sad idu i u Kralja Petra.
Mislim da je ovo skola po kojoj definitivno treba posle da bude uzor za celu Srbiju. Ipak su najavili unutrasnje bazene.
Ja se ne bi zalio ni da je privatna iskreno ali oni zapeli drzavna pa drzavna.Врадовићу да се не би убацили неки непозвани гости,
за сваки случај да се плаћа школи на пример нешто као за одржавање зграде у БнВ или сличан намет да се осмисли , рецимо неких симболичних 10.000 евра годишње по детету.
hahaha ja ne znam Benderu kako ti imas takve fotografije iz rukava. Pravi si bot
P.S.
Škole u okviru BnV (za decu iz BnV) da budu besplatne, a sve druge po gradu da se plaćaju!
hahaha ja ne znam Benderu kako ti imas takve fotografije iz rukava. Pravi si bot
Da si ti ziv i zdrav unutrašnje bszene ima 5 škola mislim i to je kralj petar jedna od njihza Gavrila Principa ima Isidora a za Sarajevsku Radojka. Mislim da ce to zavisiti od popunjenosti a neka deca iz BNV sad idu i u Kralja Petra.
Mislim da je ovo skola po kojoj definitivno treba posle da bude uzor za celu Srbiju. Ipak su najavili unutrasnje bazene.
U Tesli smo se zimi na -10 brckali u vodi od +50.+ OŠ Nikola Tesla u Rakovici.
Наводно још 7 година.
Sto se tice W hotela! Nece se graditi, pored savskog mosta. Umjesto hotela dolazi druga zgrada, Victorija! Sacekaj te prodajni dan, Beograd na vodi 25 August! Vidjece te da sam bio u pravu Srdacan pozdrav
Nije se pisalo. Prvi put cujem za to. Mozda je istina, ali u komentarima svasta pisu, ja ne verujem.Nadjoh ovaj komentar na vlogzilinom videu:
Jel se pisalo o tome ovde? Nisam pratio na casu.