Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Zuma kolosjek je je izvadjen prije vrenena jer je tako rekao veliki vodja posto je nestrpljiv
Vrlo jasno i kratko da je normalna drzava izmjestili bi prvo skladista pa onda kolosjek gasili
Ali to srb nije prema tome kraj price
Pa i sadasnji bas je montazni privemeni objekat kao i mnoge stanice u srb

Samo što ja sadašnji BAS palata, spejsšipćina u odnosu na ono što će autobusom putujuća Srbadija vrlo uskoro na svoje zaprepašćenje iskusiti...

Mene zanima hoce li se i migranti preseliti sa stanicom na NBG.

Jok, oni preferiraju magacine Glavne železničke stanice. Nema takvih free krš objekata na NBG.

Има богами ту у близини (блокови 58 и 68) гомила барака грађевинских/ предузећа Рад и Мостоградња који би могли да замене бараке железничке станице као станиште за мигранте. Мада ту само још они фале, поред ОТЦа и свих пропратних појава.

Odlično, eto nama celovitog plana izmeštanja glavne autobuske stanice, glavne železničke stanice i migranata u nove privremene objekte!
Neka živi BNV! Sve će to Novi Beograd pozlatiti!

Ovo još uvek liči na objekat skladnih proporcija. Ali kad se duplira u visinu, razmere horora koji se sprovodi u Beogradu postaće jasno vidljive.

Иначе, променада узводно од Зарићевог моста је у мрклом мраку.

Nego, iz još mora današnjih izjava siniše od malog, sledeće godine kreće rekonstrukcija Zarićevog mosta.

Kanda da oni to požuruju ne bili budućim stanarima BW residens utišali buku i vibracije od postojećeg.

U navedenom članku Siniša Mali se hvali kako će Beograd da muze budžet republike Srbije za sve ove projekte.
Pored obnove fasada koja je krenula da se radi sredstvima iz republičkog fonda za unapređenje turizma u Srbiji, republika treba da se otvori i za izmeštanje BAS-a na Novi Beograd (koji je inače akcionarsko društvo u vlasništvu grada Beograda, ali pošto je projekat BNV projekat od nacionalnog značaja, ajde da nam republika to plati), a gondola za Kalemegdan finansirala bi se nakon rebalansa budžeta JP Skijališta Srbije.

Sjajna strategija za gradske izbore. Hajde da Beograd iscedi novac Republike Srbije na sve moguće načine, da se vidi kako mi lepo upravljamo gradom.

kkorisnikk":cia8ssn3 je napisao(la):
Nego, iz još mora današnjih izjava siniše od malog, sledeće godine kreće rekonstrukcija Zarićevog mosta.

Kanda da oni to požuruju ne bili budućim stanarima BW residens utišali buku i vibracije od postojećeg.

Edit, sad sam video odgovor ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pitanje je ko će finansirati rekonstrukciju SSM-a(cca 64 miliona)? pošto je obuhvaćen Nacrtom plana BNV tako da bi trebala da bude o trošku arapskog investitora.

Bice to o trosku grada sve mi se cini most je rekonstrisan 2007 bjese

Onda bi to bilo kršenje Ugovora, rekonstrukcija SSM je obuhvaćena nacrtom plana i pripada infrastrukturi unutar granica SA. :grand:

Miloš je u pravu, nije džabe u prostornom planu BNV formiran koridor duž Zemunskog puta koji ide ne samo preko celog starog savskog mosta, već i dalje do nove raskrsnice koja konačno treba da spoji Vladimira Popovića i Bulevar Nikole Tesle.

Ali što se realizacije tiče, polako sa zaključcima. Futurizam je u pitanju...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=420215#p420215:3gwvafn0 je napisao(la):
kkorisnikk » Uto Nov 29, 2016 10:14 pm[/url]":3gwvafn0]Nego, iz još mora današnjih izjava siniše od malog, sledeće godine kreće rekonstrukcija Zarićevog mosta.
Buka oko Zarićevog mosta je izuzetno velika prilikom prolaska tramvaja preko mosta. Leti, noću, kad sve utihne, čuje se do Kalemegdana. Miran san stanovnika ovog budućeg „elitnog” naselja bi bio nemoguć pored ovakvog mosta. Mislim da je to presudni razlog za ovu hitnu rekonstrukciju.

Jesam li ja nešto promašio ili su oni promjenili izgled BW Residencies? Donja slika je sa najnovijeg rendera, gornja sa orginalnog. Ako grade po ovoj donjoj verziji, onda je to skoro pa i standardna srpska gradjevina po uzroku na komunisticke dane. Takodje fale balkoni sa bokova.

U odredjenim segmentima komunizam i dalje vlada u Srbiji.
Slazem se sa tobom joncage, na donjem renderu malo podseca na sfrj solitere.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=420325#p420325:1k0v16dm je napisao(la):
joncage » Sre Nov 30, 2016 2:13 pm[/url]":1k0v16dm]Jesam li ja nešto promašio ili su oni promjenili izgled BW Residencies? Donja slika je sa najnovijeg rendera, gornja sa orginalnog. Ako grade po ovoj donjoj verziji, onda je to skoro pa i standardna srpska gradjevina po uzroku na komunisticke dane. Takodje fale balkoni sa bokova.
file.php

Ukoliko je moj izvor tačan, promenili su izgled. Pisao sam o tome još ranije. Osim jeftine fasade, gledali su da skrešu i ostale trokove što je više moguce, sve do toga da ispod plakara nije planiran parket kako bi se uštedelo.

Nema šta da se razmišlja, spoljašnji izgled se vidi po betonskim pločama koje su već napravili. Radi se po drugom renderu pošto nema balkona na bočnim stranama.

file.php

Vrh