razgradjevinar
Advanced
- Učlanjen(a)
- 22.08.2010.
- Pohvaljen
- 3.284
meni je zanimljivo je pratiti ko se najvise iscudjava i "ne moze da veruje, nije im jasno".. mada vidim da su se pojedini vec pribrali i nakon pocetnog soka, blagog cudjena i neverice da im je slinavi uvalio kosku da se ovome dive vec citamo da su prozori od plafona do poda dokaz modernosti, uz standardne pozive da im verujemo, da kad vec nisu bili u pravu u vezi bilo cega do sada, da ce se za liftove i stolariju, cak i stepenice..koristiti do sada nevidjeni materijali... jedino sto ce ovde biti nevidjeno je ono sto je i do sada bilo nevidjeno - nevidjena drskos kompletnih idiota
sve u svemu od dalje pisanije po forumima, pozivanja na zdrav razum, moral, zakone.. nema nista. ovi nece dobrovoljno nestati iz nase svakodnevice, bice ili po njihovom ili cemo na kraju bukvalno fizicki morati da ih uklanjamo.. do tog trenutka, ako ikada dodje, posto je dalje sa njima bespredmetno komunicirati bez konstantnog psovanja i vredjana, drugo ne zasluzuju, ja vas pozdravljam. osecam se malo i postidjeno jer sam u par navrata dozvolio sebi da im ucinim tu cast i cak polemisem sa njima.
sve u svemu od dalje pisanije po forumima, pozivanja na zdrav razum, moral, zakone.. nema nista. ovi nece dobrovoljno nestati iz nase svakodnevice, bice ili po njihovom ili cemo na kraju bukvalno fizicki morati da ih uklanjamo.. do tog trenutka, ako ikada dodje, posto je dalje sa njima bespredmetno komunicirati bez konstantnog psovanja i vredjana, drugo ne zasluzuju, ja vas pozdravljam. osecam se malo i postidjeno jer sam u par navrata dozvolio sebi da im ucinim tu cast i cak polemisem sa njima.