Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Tek sad vidoh ovo :D

Ajde hejteri uplacujte novac :dil:

nu7-hsdajd.png

Dakle vas dvojica ste se definitivno spustili na nivo za koji ja nisam mislio da je moguć za ljude takvog iskustva.

Beskrajno bombardovani i na svaki način uništavani grad ima još SAMO jednu ili dve lokacije u centru gde se nešto može učiniti da se tako tragično stanje popravi. I kada neko te poslednje lokacije počne da uništava projektom koji je na apsolutno svakom mogućem aspektu tragično loš, pa se bar neko najzad organizuje da nešto uradi, STF ladno izjavi kako njegovo poštovanje u jednom OVAKVOM trenutku može zaslužiti samo organizacija koja ionako svoje ionako male snage rasipa na bar jedno 50 kvadratnih kilometara površine. Ako je u situaciji u kojoj oružane grupe vršljaju po centru grada, a svedoci koji su do pre neki dan bili dovoljno zdravi da rade, naglo umru, po SFTu baš to pravi trenutak u kome ravnopravno treba raditi negde u Kaluđerici i Malom mokrom Lugu ISTO kao i tamo gde se to događa, onda ja samo još mogu da kažem da ti imaš obraz kao đon. Ništa drugo.

A Spaciote je i pored svog svog međunarodnog iskustva nekako ipak blaženo nesvestan kako jedino može funkcionisati grupa koja skuplja po 20.000 ljudi i ima skoro stalne aktivnosti. Zar misliš da se sve što oni rade dešava tek tako, samo od sebe i bez troškova, da sve što im treba nekako samo od sebe pada sa neba? I tako, kažeš, i ovi rade za sendvič? Sve je to isto, zar ne .... ?

Vi zaista više ne zaslužujete ni ozbiljan komentar niti ravnopravan tretman.

Da li ce neko dati donaciju ili ti prilog spc ili nedavimo beograd je licna stvar pojedinca
Hoce li neko pomoci u organizaciji protesta ili ce pomoci u organizaciji litije njegova licna stvar
ko me se nesvidja sloboda izbora tj demokratija moze u sjevernu koreju da se presli ili da se stripi ovim tempom sjeverna koreja stize za novu godinu

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=388445#p388445:3osbw020 je napisao(la):
Bulbulderac17 » 28 May 2016 08:25 pm[/url]":3osbw020]A gde pise stavka da botujes na forumima? Sta ti nije jasno?

Ovo stvarno nisam ocekivao da vidim prikupljanje novca, ajde ovo pozivanje na pomoc jos i nekako.

Ali realno gledano, slicni su metodi embrigadiranja i u udruzenju "Ne davimo Beograd" i u SNS-u. Znaci tu ste negde.
A ko ti kaze da jednog dana necete imati botove kao sto ih SNS ima? Niste mnogo daleko od toga.

Spatio jel to nisi procitao moj post Kako po tebi treba da se finansira nvo ako ne od donacija
Niko tebe netjera da das pare njima mozes i crvenom krstu recimo

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=388446#p388446:3dac2rt3 je napisao(la):
Zuma » 28 May 2016 08:31 pm[/url]":3dac2rt3]

A Spaciote je i pored svog svog međunarodnog iskustva nekako ipak blaženo nesvestan kako jedino može funkcionisati grupa koja skuplja po 20.000 ljudi i ima skoro stalne aktivnosti. Zar misliš da se sve što oni rade dešava tek tako, samo od sebe i bez troškova, da sve što im treba nekako samo od sebe pada sa neba? I tako, kažeš, i ovi rade za sendvič? Sve je to isto, zar ne .... ?

Zumo, zar si ti stvarno blazeno nesvestan da je Dobrica neciji poslusnik i da radi u interesu nekih ljudi koji su mu obecali politicku fotelju kad se bude promenila vlast? Ili ti mislis da on bas toliko volis Beograd?

Ovo odavno vise nije gradjansko udruzenje, ovo je vec opoziciona para-politicka partija

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=388453#p388453:3033lgaz je napisao(la):
direktor » 28 May 2016 08:54 pm[/url]":3033lgaz]Spatio jel to nisi procitao moj post Kako po tebi treba da se finansira nvo ako ne od donacija
Niko tebe netjera da das pare njima mozes i crvenom krstu recimo

A ma jasno mi je da se radi o donacijama. Opet vi ni ne znate gde idu te pare, a ne mozete me ubediti da ovu NVO ne finansira neko sa strane.

Sakupljanje novca se vrsi transparentno i na dobrovoljnoj je bazi (za svaki dinar ce biti objavljeno gde je potrosen), novac se ne skuplja ni clanarinom, mitom i raznoraznim tajkunskim donacijama. Botovi nam ne trebaju jer je svakom iole pametnom i normalnom coveku jasno sta se radi u SA.
Baj d vej drago mi je da si nasao dobro drustvo ovde na ovoj temi, Zderic, Max, vrdadovic i ekipa, sto bi se reklo poslednjim postovima na ovoj temi ste presli igricu u botovanju.

Mogli su Šarana da nacrtaju i bilo bi extra. Svi kritičari bi ostali bez kritike, jer ima simbolike sa vodom, a Beogradska je riba. Čak su mogli i u zeleno da nacrtaju tu ribu kao što i jeste reka Sava. Meni su Delfini bili OK.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=388446#p388446:1vcqugm8 je napisao(la):
Zuma » 28 Мај 2016 08:31 pm[/url]":1vcqugm8]STF ladno izjavi kako njegovo poštovanje u jednom OVAKVOM trenutku može zaslužiti samo organizacija koja ionako svoje ionako male snage rasipa na bar jedno 50 kvadratnih kilometara površine. Ako je u situaciji u kojoj oružane grupe vršljaju po centru grada, a svedoci koji su do pre neki dan bili dovoljno zdravi da rade, naglo umru, po SFTu baš to pravi trenutak u kome ravnopravno treba raditi negde u Kaluđerici i Malom mokrom Lugu ISTO

Да Зума, изјавио сам то. И сада, и много пута до сада, и много пре макете Београда на води ... То је мој став и моја критика квази грађанским удружењима на њиховом централизованом начину деловања.

Ни Имамо план, ни Удружење љубитеља железнице немају ништа веће капацитете, чак шта више - имају далеко мање, па су једнак третман свог залагања и времена посветили и суграђанима у центру и онима далеко ван центра јер су сви грађани једнако важни. Барем би требало да буду, нарочито у твом, фанатично утопистичком свету. Или ни ти ниси ипак тако праведан утописта као што покушаваш да се представиш? А? Лажни утописта. Сегрегациони. Географско селективни. Па то је баш дивно лице после скинуте лажне маске Зума. Свака част.

Централизованим начином деловања само даете до знања како постоје делови града који су вреднији и суграђани чији су животи битнији од неких других, небитних људи и живота. То је нешто што се очекује од политичара, али НЕ и од грађанског активисте.

Па ви и даље живите у својим главама у којима сте бољи људи од неких других, који су шљам. Ништа се ви не разликујете. Само је нечије маске мало теже скинути.

@direktor
Lik čoveka je već nešto drugo i to već daje težinu, a tema vuče šetače u drugi svetski rat što ipak nije zabavno. Bolje je rečna riba i zelena reka više je Beogradski. Reka i ta riba su ovde već hiljadama godina. Dok je Kalemegdan sav u ratnoj tematici i tamo se turista "upuca" ako želi, tako da ne mora i ovde.

Nije zabavno tabla je bila i nikom nije smetala bila je edukativnog karaktera taman uz most od rendom fotke djevojcice skinute sa neta kako duva maslacak

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=388460#p388460:2ovcrmdl je napisao(la):
Bulbulderac17 » 28 May 2016 09:05 pm[/url]":2ovcrmdl]Sakupljanje novca se vrsi transparentno i na dobrovoljnoj je bazi (za svaki dinar ce biti objavljeno gde je potrosen), novac se ne skuplja ni clanarinom, mitom i raznoraznim tajkunskim donacijama. Botovi nam ne trebaju jer je svakom iole pametnom i normalnom coveku jasno sta se radi u SA.
Baj d vej drago mi je da si nasao dobro drustvo ovde na ovoj temi, Zderic, Max, vrdadovic i ekipa, sto bi se reklo poslednjim postovima na ovoj temi ste presli igricu u botovanju.

Mene bas ne mozes uvrstiti kao Bot-a jer nisam clan nijedne politicke stranke niti me to zanima. Mogu samo da dam svoje misljenje o nekoj partiji, udruzenju ili projektu.
Sa SNS-om bas nemam nikakve veze i podseticu te cak i da sam rekao vise puta na forumu da je Dragan Djilas uradio znacajne stvari za ovaj grad, za sta su me neki clanovi tada i prozivali.

Inace vidim da vas boli kad ne mozete na svoju stranu da prikupite ljude iz struke ili intelektualce (eto Zuma rekao za mene i Stf-a da ne zasluzujemo vise ravnopravan tretman, pazi tu izjavu!!! :roll: :roll: :roll: ) pa onda spustate diskusiju na licni nivo tako sto omalovazavate forumase licno.
Ne bi me cudilo da cujem jednog dana izjavu tipa: Sta? Ne podrzavas udruzenje Ne davimo Beograd? Stvarno sramota za jednog arhitektu!

Meni samo bude zao kad vidim ovu manipulaciju (koja postoji u svim politickim partijama) a to je da vi mislite da se borite za pravu stvar a zapravo niste ni svesni koliko ste iskorisceni da podizete politicke fotelje vasim idolima koji upravljaju vama tako sto su nasli nacin da vas okupe oko njih zarad njihovih licnih ciljeva.

Zato predlažem rečnu ribu neutralno je za sve i poučno za sve, jer tu je reka gde ta riba živi i pri tome bi se složilo sa bojom mosta.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=388455#p388455:2qmxigrt je napisao(la):
HoRuS » Sat May 28, 2016 8:56 pm[/url]":2qmxigrt]Нема више делфина...

2hpnkme.jpg

neka kaze ko sta hoce, duboko sam ubedjen da konsenzusi u vezi sa (pre svega ovim, ali i mnogim drugim) projektom na beobuildu uticu na njegovu realizaciju, ukljucujuci i ovaj stub, i na tome nam iskreno cestitam! :gobb:

ovaj muralcic je sjajan

...ja sam deprimiran meni se sviđaju delfini... fotografisao sam ih, tako da će ostati zapisano da su bili nacrtani.

@spatio ne nisam rekao da si bot ali si nasao odlicno botovsko drustvo, u poslednje vreme pisanje ti se svodi na omalovazavanje svih koji imaju neke zamerke na ovaj projekat (i upravo si ti taj koji spusta diskusiju na licni nivo vredjajuci clanove foruma i svih ucesnika protesta). Ti si odavno izgubio kredibilitet ozbijnog sagovornika i tu je Zuma u pravu, od tebe se ubuduce mogu samo ocekivati postovi tipa cuvenog vradovicevog " Svaka cast ljudima koji vode ovaj projekat".

Ne znam da li zivimo u istoj zemlji ali veliki broj arhitekata I arh. udruzenja je izneo svoj negativan stav o BNV, mozda si mislio da nas boli to sto nas onaj cuveni strani arhitekta koji je ucestvovao u projektu BNV i koji ne zna Beograd da nadje ni na mapi nije podrzao...?

Vrh