Zuma
Professional
- Učlanjen(a)
- 19.05.2009.
- Pohvaljen
- 26.089
Problem je što postoji skretnica pre nego što dva koloseka dođu do Savanove, pa se oni pretvaraju u samo jedan, aktivni. Tako da mi je u sećanju ostalo da tu nema dovoljno mesta. Međutim sad ste me naterali da potražim fotografiju na kojoj se taj prostor dobro vidi, pa moram da se ispravim. Miloš je u pravu. Iza Savanove se verovatno ipak može provući biciklistička staza. Dok nisam video na fotografiji, potpuno sam zaboravio da tu postoji JOŠ JEDNA skretnica, i da je iza nje, kolosek koji je bliži Savanovi, TAKOĐE sada već napušten. Kad se pogleda iz odgovarajućeg ugla, vidi se neka mala baraka. Ako se to može srušiti, onda od koloseka verovatno postoji bezbedno rastojanje za stazu. Sve se to lepo vidi na ovoj fotografiji.
U donjem delu slike, aktivna pruga je ova što skreće na desno, a gore desno, ona što ide pravo. Ako se sme ukloniti ono što je pokriveno plavom ciradom, i baraka iza nje, onda bi verovatno bilo dovoljno bezbedno za biciklističku stazu. Ipak bi neko morao da ode na lice mesta i izmeri koliko rastojanje tu stvarno postoji i ima li tamo nešto važno.
U donjem delu slike, aktivna pruga je ova što skreće na desno, a gore desno, ona što ide pravo. Ako se sme ukloniti ono što je pokriveno plavom ciradom, i baraka iza nje, onda bi verovatno bilo dovoljno bezbedno za biciklističku stazu. Ipak bi neko morao da ode na lice mesta i izmeri koliko rastojanje tu stvarno postoji i ima li tamo nešto važno.