Drugari, završi se emisija na studiju B pa nekoliko zapažanja:
Emisija je dobro marketinški odradjena, prvo je bila priča u zgradi zadruge,a zatim u SA.
Ono što je za mene novo da je uklonjeno 45 objekata,očišćeno 4.2ha. Vidi da je nešto uklonjeno (nekoliko objekata od starog mosta ka gazeli) , jedino onu gomilu šina i korov koje je Vožd postavio u reportaži nisam video
.
Bila mi je interesantna bakica koja "kao slučajno dolazi" rukuje se i pita za stan,tipa mala mi penzija,bole me kosti,ne može visoko da se penje,ma nema problema " biće novi stan,niži sprat",a lokacija .... Skupili su se "slučajno" i članovi udruženja bara Venecija isto u vezi stanova.Za stanare u legalnim objektima slede novi stanovi u vlasništvu,za stanare u nelegalnim objektima stanovi na korišćenje (lokacije tih stanova su u 10 opština..)
Takodje mi je novo da će se osim 2 hotela ,graditi i 2 poslovne zgrade (u planu su bili stanovi), početak radova april,maj 2015g.Nije pomenuta obaloutvrda kao i da tek kad se uklone objekti i očisti prostor za prvu fazu mogu raditi ispitivanja zemljišta zbog izgradnje temelja. Možda će se o tome pričati u sledećoj emisiji