@sjcam @vradovic ekipa, nemojte da se svađate. Meni ste obojica gotivni na svoj način. Obojica ste realni i krajnje racionalni. Ne ide da se svađate. Hajde da spustite loptu i idemo lagano...
Ako me pitaš da li sam ok ako novac koji plaćam kao porez ide više na održavanje BNV nego dela grada u kojemu ja živimo - apsolutno nemam ništa protiv toga. To je prime lokacija i to treba da izgleda uvek na nivou na kojem je sada.
Vradović je napisao da je gradsko zelenilo na nekoj vrsti obuke da bi na taj način i druge delove grada održavali. Po meni dosta dobra praksa. Polako, uskoro će i neki drugi delovi grada zasijati tako, ali poenta priče je da je BNV premium lokacija i naselje, i to je nešto što mora da bude uredno i napucano. Na neki naĉin prioritet. Moja želja je da se i drugi delovi grada održavaju na isti način. Zato i jessm ovde više puta predlagao da se BNV-u daju i druge lokacije širom grada da bi prosto uveli taj naĉin održavanja i izgleda i u naselja u drugim delovima gradakoja nikad ne bi došla na taj nivo (Cerak, Višnjica, Karaburma, Mirijevo...)A tu su i ostali resursi koje sam naveo, a koji se po prioritetima kanališu tamo dok se ostatak grada srozava. BnV uvek izgleda cakum-pakum
Ako me pitaš da li sam ok ako novac koji plaćam kao porez ide više na održavanje BNV nego dela grada u kojemu ja živimo - apsolutno nemam ništa protiv toga. To je prime lokacija i to treba da izgleda uvek na nivou na kojem je sada.