Ипак има већег процента зеленила у блоковима, а неки блокови имају такве позиције зграда циљано да поглед буде лепши....isto kao sto uzivaju svi stanovnici Novog Beograda....sve sivo i isto.....
Jadni Srbi kada moraju koristiti rec kondominijum. Ne mogu zamisliti sebe da u govoru treba da izgovorim tu rec. Bilo bi me sramota.Не знам за Вас али постоје у свету 3 категорије луксузних стамбених објеката:
-модерни кондоминијуми
Ovo mi se jako sviđa.Slicno kao sto za solarne panele sada postoju prozjumeri (PROducer - conSUMER), a moze biti veoma lepo Prokupac (PROizvodjac - kuPAC). A sve to zbog nedostatka samopouzdanja i straha da ne budes ismejan ako smislis rec na svom jeziku.
Realno BNV ima i dobru poziciju (ako se ne pomeri zbog podzemnih voda)
neko bi rekao ima i TC i setaliste, ali to imaju i blok 21,22, 70, 70a, tj ceo NBG ima setalista uzduz i popreko koja izlaze na 2 reke
Ovde je jedino dizajn javnih površina ono što izvlači ceo projekat.
Ovo je odlična šema, park od železničke do Save, pola SA za park i javne sadržaje, pola za plansku gradnju.
Баш насупрот, Београд на води је лоше повезана локација због очајног саобраћајног решења.
Kao da porediš nov auto sa starim. Zgrade u BnV imaju podzemnu garažu, recepciju, obezbedjenje, redovno održavanje (kako zgrada tako i naselja), puno novih lokala (a biće ih još) itd. Razumem da nekome ovo ne vredi i da to može bolje da izgleda ali ako išta lokacija stvarno vredi. Neverovatno koliko je sve bliže i koliko se manje vremena provede u saobraćaju.
Sa druge strane, žalosno što nam ostala naselja izgledaju toliko zapušteno jer onda BnV sam ne bi bio ništa specijalno.
U Beogradu na vodi prodaje se stan za 7.310.888 evra! Wow
885m2 – Bw Riviera – Belgrade Waterfront
LUKSUZNI PENTHOUSE U BW RIVIERA NA 25. SPRATU BC PROPERTIES Beograd ovlašćeni prodavac stanova u Beogradu na vodi. Agencijska provizija 0% PRESTIŽ BEZ GRANwww.halooglasi.com
Нисам мислио на јавни превоз већ на уличну матрицу која је јако лоша.To sve, ako gledaš iz svoje perspektive... Stanarima tamo je bitno da imaju podzemnu garažu i u njoj svoje parking mesto i dobru vezu kolima, što imaju. Ne voze se prevozom.
Isto kao ovo poređenje blokova 21, 23 sa novim naseljima tipa BnV... Tehnički gledano i jedno i drugo su zgrade sa nekim stanovima i šetalištem ispred. Ipak, ako nisi živeo u zgradi koja ima call centar da ti rešava sve sitnice ili nisi imao teretanu i SPA, onda ti je sve to isto.
Neko ko je navikao na obezbeđenje i održavanje, prvo to gleda, pa onda druge stvari. Njemu je velika razlika između tih starih blokova gde kućni savet održava zgradu improvizacijama i dovijanjima u odnosu na nova naselja gde se održavanje plaća i za to se dobije odgovarajuća usluga.
Besmislena su ismevanja ovde ljudi koji su kupili stanove tamo, te mali im je bazen i sl. Sigurno je bolje da imaš sve na jednom mestu i da ne gubiš vreme po gradu, jer to vreme možeš kvalitetnije da provedeš. Naravno, neko ko dangubi ceo dan i vreme mu je jeftino to ne razume.
Мислим да су ти људи што су купили станове у БнВ већином преварени и да им је продата мачка у џаку. Боље да су куповали старе салонце.
Сумњам да и Ђани који има времена колико хоћеш виси сваки дан у SPA и на базену. А Вики Миљковић је видим толико била одушевљена базеном да је платила дизалицу да јој подигне ђакузи на терасу.
Нисам мислио на јавни превоз већ на уличну матрицу која је јако лоша.
"Svi" ? Ziveo sam na 7. spratu u bloku 38 pre deceniju, kroz prozor sam gledao u krosnje drveca, ne u sivilo zgrada....isto kao sto uzivaju svi stanovnici Novog Beograda....sve sivo i isto.....