Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Evo u Ljubljani privode kraju stambeni kompleks, i ceo je u panelima. Skoro svi se pomeraju pa fasada nikada nema isti izgled. Nekako imam utisak da se samo kod nas i dalje prave betonske fasade ili kako se već kaže. Ovaj projekat su dosta osporavali u Slo ali mislim da bi ovakakv sistem čučnuo u celo ovo ludilo u BGD na vodi.
1..jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpeg
 
Zima je. Izgledati će čišće kad zazeleni :)

Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
 
Evo ga Baka sepra parkirao Lambordzini od 300k u BW Residences. Mislim da je ovo -1.
25. minut pa na dalje da ne gledate sve :LOL:

Tacno se vidi da je poplavljen parking.

 
ovo kao fotografije iz nekog horor filma :(
Ne mogu da verujem koliko je Beograd doziveo procvat zbog Beograda na vodi i kako je taj deo sad sredjen. Hvala nebesima.
 
Vidis da nema vise nista po medijima. To je bila zuta patka. Zid je jedan navukao neku vlagu i ovi sa Twittera, N1 i Nove jedva docekali i preuvelicali. Mada iskreno sve vise sumnjam da ovi to rade tako sto imaju fake opozicione naloge pa navuku i onda ih docekaju "kakva crna poplava opozicija LAZE i odmah link iz Zagreba".
 
ovo kao fotografije iz nekog horor filma :(
Ne mogu da verujem koliko je Beograd doziveo procvat zbog Beograda na vodi i kako je taj deo sad sredjen. Hvala nebesima.
Da se razumemo i sada je voda zelena, dobro na nekim mestima braon.
Nego problem je to sto sada ima filtera a tada nije.
Ima prva slika pre horora plavetnilo Save uradjena na max.
 
Meni je ovo daleko bolje od onoga što imamo danas. Tada je bulo ružno ako baš imaš nameru da se šetaš po kolosecima, a sada je ružna vizura celog grada, i ceo grad je saobraćajno i urbanistički devastiran zbog interesa šačice ljudi.

Ono što je javni deo BNV a to je kej, se moglo urediti i pre pljačke javnog zemljišta od strane sumnjivog arapskog preduzeća.
 
Meni recimo ne bi bilo žao izmeštanja železnice da je završen novi čvor i stanica Centar postala povezana prevozom sa ostatkom grada.
 
Evo u Ljubljani privode kraju stambeni kompleks, i ceo je u panelima. Skoro svi se pomeraju pa fasada nikada nema isti izgled. Nekako imam utisak da se samo kod nas i dalje prave betonske fasade ili kako se već kaže. Ovaj projekat su dosta osporavali u Slo ali mislim da bi ovakakv sistem čučnuo u celo ovo ludilo u BGD na vodi.Pogledajte prilog 156760Pogledajte prilog 156761Pogledajte prilog 156762Pogledajte prilog 156763
Toliko je ružna zgrada da bi se taman uklopila u Beograd na vodi. Možda te i poslušaju…
 
Мени је сва та транспортна индустрија у Савском амфитеатру била симпатична, прави лучки шмек, једино је све било запуштено и прљаво зато што политичари у фотељама нису марили за железницу и бродове. Ово са слике сад праве у Батајници и представљају као неко чудо звано интермодални терминал.
 
Vrh