Дошљак
Professional
- Učlanjen(a)
- 31.10.2014.
- Pohvaljen
- 55.880
Треба нам прави музеј где би под кровом биле старе локомотиве, а не изложба слика, макета и карата.Železnički muzej već postoji.
Треба нам прави музеј где би под кровом биле старе локомотиве, а не изложба слика, макета и карата.Železnički muzej već postoji.
Jeste. Ja sam cuo da radi i za CIA a suska se i da je on organizovao prodaju onih Krusikovih raketa Ukrajini preko Turske i Slovacke.ma pusti vlogzilu, on 100% radi za naprednjake, cim tako kaze, ja mislim da oni forsiraju njegov kanal, vlogzila je drzavni projekat
Ili neki muzej koji je profitabilan da neko ide u njega a ne da bude dva gosta sa kartama od 200dinТреба нам прави музеј где би под кровом биле старе локомотиве, а не изложба слика, макета и карата.
Грешиш. Ствари имамо, а клијентела се прави, и тако се гради и одржава метропола.Da li mi imamo stvari za takav muzej? I da li imamo klijentelu za takav muzej?
Mislim da je iluzorno porediti beograd sa berlinom ili nekom metropolim.
Mada ovo je samo moje misljenje mozda gresim....
Uh, navodiš me da nešto napišem pa da budem banovan.Postaviti stare lokomotive koje 99% gradjana ne zanimaju u zivotu na najekskluzivniju lokaciju u Srbiji je po meni diletantizam.
Ako bi otisao jednom i video lokomotive ne razumem sta bi me navelo da odem ponovo da vidim iste te lokomotive?
Nebuloza, to bi za par godina bilo pusto mesto. To je kao oni topovi na Kalemegdanu.
Музеји нису ствар профита већ културе и традиције. Са друге стране имамо Шарган као позитиван пример да људи воле старе возове.Ili neki muzej koji je profitabilan da neko ide u njega a ne da bude dva gosta sa kartama od 200din
Наравно да имамо, старих локомотива само у БГ има 10ак, а има и клијентеле. Нпр. туристе који долазе баш због возова у Србију - на Шарган или због Плавог воза, некада су долазили и због Романтике али је она без парњаче задњих 8 година нажалост. Такве ствари привлаче туристе, а не новокомпоноване фонтане и споменици на раскрсницама.Da li mi imamo stvari za takav muzej? I da li imamo klijentelu za takav muzej?
Mislim da je iluzorno porediti beograd sa berlinom ili nekom metropolim.
Mada ovo je samo moje misljenje mozda gresim....
Зато све грађане интересује испијање кафица програмера. Тај ћошак БнВ уопште није ексклузива, већ слепо црево до ког се теже долази из правца града због петље и Савске.Postaviti stare lokomotive koje 99% gradjana ne zanimaju u zivotu na najekskluzivniju lokaciju u Srbiji je po meni diletantizam.
Ako bi otisao jednom i video lokomotive ne razumem sta bi me navelo da odem ponovo da vidim iste te lokomotive?
Nebuloza, to bi za par godina bilo pusto mesto. To je kao oni topovi na Kalemegdanu.
Navodno se planira vadjenje i rekonstrukcija ZupeDa li se zna sudbina brodova ?
A šta po tvom mišljenju treba da se postavi na "najekskluzivnije" lokacije u gradu?Postaviti stare lokomotive koje 99% gradjana ne zanimaju u zivotu na najekskluzivniju lokaciju u Srbiji je po meni diletantizam.