spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.441
Otvorio gradilište Kralj Aleksandar.
Jos nisu prvi muzej otvorili a pricaju o drugom.
Ne znam kako im to prolazi...
Nisu ni projekat uradili, sem ovog rendera a vec znaju sta ce biti u zgradi.
Ništa bolje i nije moglo da se očekuje od velikih i skupih namenskih stanova primarno namenjenih kao kapitalne investicije za izdavanje "visokomotorizovanoj klijenteli", nedostupnih prosečnom građaninu. U pitanju je ekskluzivan projekat (nemoj me pogrešno razumeti, mislim na demografsku isključivost, ne na kvalitet) koji bi da nudi različitu kvadraturu više struktura (lupam dvosoban površine jednosobnog koji je trenutno u ponudi) bio u opticaju drugih kupaca koji su sada prisiljeni na traženje pogodnih nekretnina na drugim, daljim lokacijama.Станари БНВ тешко да могу да праве гужву кад је до сада изграђена само шачица зграда у којој трајно живи мање од 1000 људи. Гужва услед станара ће тек доћи а ако улице неизграђеног насеља изгледају овако
због посете једном тржном центру пред Нову Годину онда је колапс у будућности неминован.
И тај колапс се неће решити градњом гаража ни паркинг места већ ће то само подстицати људе да поседују кола којима ће да праве поменуте саобраћајне гужве.
To je za ljudski autoput, metro i regionalni metro od čega ništa nije realizovano decenijama, a samo jedan projekat je trenutno na papiru (ako zanemarimo pripremu terea za depo). Guranje svega i svačega gde god ima slobodnog mesta bez ikakvog redosleda je već posebna priča.Чему то? Само би се додатно оптеретио већ преоптерећени путни правац дуж булевара Војводе Мишића. То би било погубно по Београдски саобраћај. То је ирационално размишљање са погубним последицма по друштво.
Kakav crni ignor, ne da mi nije na ignor nego ga pratim. Jedan od najjacih trolova na netu.I ja bih se osvrnuo na hajku na Vradovica.
Ne verujem koliko nisu ljudi shvatili , a ja sam sa jos svojih 18- shvatio , kolika je moc ignora. Znaci brate ,cak imas i opciju da ne vidis komentare. Mici budalu u mislima svojim ko te tera ista da citas. Onaj jedan sto mu smeta sto moze da vidi njegov komentar- pa isti si kao on. Ignor je najveca bol svakog entiteta i postojanja ovog sveta- od ljubavi pa reciprocno tome i marketinga. Sta gledas koji moj? Sta odgovaras? Kao da niste u skolu isli olosi nijedni. Sramotite narod ovde na ovom eminentnom forumu. Radi vas sve Vradovic.
Mislim ja sam na Ibici , uzimam pare neradeci , kuliram.
Ja sam bez posla duzan sam soma i po evra.
Kako god bilo, dal je realno? Pa potrosiste tolike strane i slova, a zemlja u krizi. Stedite duse, stedite sebe,
valja ustedeti na ovu krizu... A Vradovic me razocarao najvise. Toliko mu je do jaja, a pise vise redova nego ja. Mozda je veci alkoholicar od mene, a najvece dno ljudskog razgovora je pravdanje. Umesto da nastavi da lozi, ovde pise neka pravdanja kao neka zenetina.Radovicu ,nemoj da si ispao si p***ička.
Volim taj osećaj superiornosti koji ti alkohol dajeI ja bih se osvrnuo na hajku na Vradovica.
Ne verujem koliko nisu ljudi shvatili , a ja sam sa jos svojih 18- shvatio , kolika je moc ignora. Znaci brate ,cak imas i opciju da ne vidis komentare. Mici budalu u mislima svojim ko te tera ista da citas. Onaj jedan sto mu smeta sto moze da vidi njegov komentar- pa isti si kao on. Ignor je najveca bol svakog entiteta i postojanja ovog sveta- od ljubavi pa reciprocno tome i marketinga. Sta gledas koji moj? Sta odgovaras? Kao da niste u skolu isli olosi nijedni. Sramotite narod ovde na ovom eminentnom forumu. Radi vas sve Vradovic.
Mislim ja sam na Ibici , uzimam pare neradeci , kuliram.
Ja sam bez posla duzan sam soma i po evra.
Kako god bilo, dal je realno? Pa potrosiste tolike strane i slova, a zemlja u krizi. Stedite duse, stedite sebe,
valja ustedeti na ovu krizu... A Vradovic me razocarao najvise. Toliko mu je do jaja, a pise vise redova nego ja. Mozda je veci alkoholicar od mene, a najvece dno ljudskog razgovora je pravdanje. Umesto da nastavi da lozi, ovde pise neka pravdanja kao neka zenetina.Radovicu ,nemoj da si ispao si p***ička.
Ја бих први ентузијастично плаћао приватно одржавање свог комшилука ако би то значило да сам ослобођен дела пореза који за то служи државиIzvini, ja smatram da se kroz poreze i akcize uzima više nego dovoljno za organizaciju raznih komunalnih službi po državi i gradu. Žitelji BnV neka plaćaju ekskluzivu koliko im se prohte.
No vratimo se temi.