nikolino » Pon Jun 15, 2020 1:19 am[/url]":lwyaj1cf]Evo par slika od juce (subote). Na guzve kod beton hale kad je lep dan smo navikli, takodje i kod Savanove i slicno je bilo i u subotu. Sto se tice dela od Starog savskog mosta pa do kraja promenade, guzva je bila puno veca. Sto se mene kao bicikliste tice, sasvim podnosljivo, tj. nije toliko puno biciklista, a ni pesaka koji setaju stazom. E sad, kako je za setnju ne znam, ali deluje veselo, ljudi sede, raszgledaju, Buda bar je bio pun, kafici Cio i oni okolo nikad puniji, igrala se odbojka, puno dece u pesku, tinejdzera na pontou itd. Kao da je ovaj deo oziveo, u odnosu na proslu godinu, kada je celo leto bio zaklonjen zbog radova na obaloutvrdi.
Na temi biciklistickih staza sam vec pisao, ali evo i ovde. Napravljena je jos jedna privdemena staza ispod Gazele. Lose je sto nije asfaltirana, nego nasuta i utabana, ali je bolje od prasine i peska kroz koji se prolazilo, pa u slucaju kise, kamen ostane kamen, a prasina i pesak postanu blato.