[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=695294#p695294:2p8rljs4 je napisao(la):
COTOHA » 04 Jan 2020, 02:45[/url]":2p8rljs4]Gledam taj parapet. Njima je znači pukao parapet. Ja sam živeo i radio (ne govorim o turističkim posetama) na četiri kontinenta, video sam i sjaj i bedu ali ne mogu da shvatim ljude koji kupuju stanove u tom naselju. Ne kriminalce koji peru pare ili estradni polusvet kojima su zavrnuli ruku, nego one koji kupuju kao investiciju ili još gore da tu žive. Neverovatno.
Na te zgrade ćemo za trideset godina gledati kako danas gledamo Genex kulu.
Upravo nasi ljudi koji su ziveli na vise kontinenata tj u dijaspori su jedni od najvecih kupaca u BW, a sigurno najveci kupcii u prve 2 zgrade BW Residence.
Pare je po meni nemoguce oprati kupovinom stana u BW, sve uplate rata moraju ici iskljucivo preko banke, jedino je rezervaciju od 1000 ili 2000eur moguce platiti karticom ili kesom za sta se dobija fiskalni racun.
Mi i par ljudi sa foruma smo kupili stan, neki za zivot a neki za investiciju, odluka nije bila laka, nije sve sjajno i bajno ni u stanovima ni u gradi, ni u naselju, ali za sada sumirajuci a projekat je tek u povoju, ko je kupio stanpre 1.5-2god u BW (pogotovo u Residencu), najbolje je prosao u smuslu skoka cene nekretnine, a mi za svo ovo vreme ne videsmo bolju zgradu za zivot u celoj Srbiji od BW Residenca.
Ne znam kako je u Visti i Parkview, ali Residence za ovih 1.5-2god nije imao nikakvo pucanje betona, nosecih stubova, zgrada nije imala koliko znam
nikakvo primetno sleganje, extremno kisno prolece 2019god nije napravilo nikakav veci problem u garazama ni ostavama u podrumima za razliku od Abloka, Westa i drugih novih naselja.
Radnici Energopojekta sa kojima smo mnogo puta razgovarali dok su izvodili zavrsne radove i posle popravke u zgradi i stanovima,
su nam rekli da za Residence mozemo da se razmisljamo o nekim zavrsnim obradama i zavrsnom kvalitetu nekih materijala, ali da za
sipove i temelje i samu nosecu konstrukciju zgrade kao i kvalitet fasade nemamo ni malo dvojbe da li je kvalitetno uradjen projekat i izveden,
oni cak kazu da su i sipovi i temeljna ploca i kolicin armature ( od 200 do 260cm ) predimenzioninasi za velicnu zgrade(pritom vecinu nisu neki veliki niti fanovi vlasti niti projekta).
Puknut parapet na Promenadi nisam strucan da komentarisem, naravno vise bih voleo da nije puknut, ali za sada vecina kritika u smislu pasce zgrade, nakrivice se, voda ce poplaviti garaze i prizemlja su bile neutemeljene.
Ako te bude zanimalo, napisacu ti detaljnije i mane, pogotovo kad zavrsnih finalnih obrada, kao i ugradnje nekih zavrsnih jeftinijih materijala od po meni odgovarajucih za ovu lokaciju i cenu, da ne ispadne da slepo vidim samo prednosti.
Zavrtanje ruku ne bih komentarisao, mislkim da je ispod svakog nivoa polemisati o tome, a vrlo bi se iznenadio koliki je procenat sumnjivih faca(da ne kazem krimi) u odnosu na druge novogradnje, pogotovo u odnosu na Vracar.