Ovo sto je pomenuo Gazi Bengazi za bacanje smeca smo i mi primetili, pricali su nam radnici koji odrzavaju nase zajednicke terase u Residencu koji rade i na zelenilu/cvecu i na Promenadi i u celom naselju da su i oni to primetili, i njihov zakljucak je da je izgleda ljudima neprijatno kada vide njih da ciste ulice i rade na cvecu i zelenilu da bacaju i prljaju. Jedan radnik nam je bas pricao kako je neki par stajao na Promenadi i gledao reku grickajuci semenke i bacajuci ostatak na pod i da je on prisao ne govoreci im nista i pocistio tu gomilicu i da im je bilo jako neprijatno i sami su se izvinili i otisli .
Moguce da je i to primera kao sto je Gazi napisao, a moguce je i da se ovde baca dosta djubre ali da posto radnici svakodnevno ciste da se ne vidi.
Najverovatnije sve to pomalo utice da je stanje ovakvo kakvo jeste, mi smo zadovoljni sa cistocom naselja, a mislim da je bitno i zbog ovih kisa da ti otpaci ne odlaze u sahte i kanale za odvod kako se ne bi desavalo zadrzavanje vode.
Gazi je napisao da nema vode u garazama, juce smo obisli celu garazu na minus 1 i nigde nije bilo vode niti se videlo da je bilo prethodnih dana.
Ostave isto su bez vode, ali se malo oseca kao da je vlaznije, moguce da je to posledica visoke Save prethodnih nedelja.
Pitali smo nekoliko komsija koji imaju garazna mesta na 1.spratu i kazu da nigde nije prokisnjavalo sem sto je kod jednog odvoda cevi kapala voda ali da je to reseno brzo
Bilo je radova na plafonu bazenu u cetvrtak, ali nigde nismo culi da je nekom otpao plafon, nije mi jasno na koje plafone se misli.
Daleko od toga da je Residence bez mana, ali u odnosu na probleme drugih novogradnji se za sada pokazao dosta dobro, vecina stvari se resava ali po nama presporo. Ono sto je fenomenalno u Residencu su zajednicki sadrzaji koji se nalaze u zgradi, kao i 2 otvorene zajednicke terase koje su skoro skroz u cvecu i zelenilu i imaju odlican pogled na reku.
Ako neko od iskusnijih Beobulid forumasa bude prolazio ili setao Promenadom, neka posalje poruku ako ga zanima da se proseta garazom i da vidi te zajednicke terase i sadrzaje.