U blizini stadiona je možda trenutno i najhumanija urbana sredina jer nije pre iše izgrađeno, nema nenormalne spratnosti i sl.mariks":3i94w2qu je napisao(la):Ja opet kazem, nek mi neko navede lepsi projekat sa istom ili manjom cenom pa da odem tamo da pogledam stan. A verujem da je "bgd na hlebu i vodi" luksuznije gradjen da i cena ne bi bila ova vec mnogo veca. Inace arapi jesu nesto investirali i dali neke pare. Igrom slucaja mi drugarica radi u jednom hotelu gde su arapi i taj njihov princ bili smesteni, licno bila u njihovoj sobi, nije videla novac ali je bilo mnogo "kamenja i drugih nekih metala" ako me neko razume. Za sta je drzava iskoristila taj "novac", gde je ko oprao pare i slicno ne zanima me. Mene zanima zasto ne mogu nista povoljnije da nadjem,a da je slicno? Zasto u jednom projektu na lokaciji u blizini stadiona czv kvadrat kosta 2800e. Zasto u vozdovim kapijama ista ili losija gradnja kosta oko 2000e, a o lokaciji da ne pricam. Zasto u blizini hrama kvadrat kosta preko 3000e. Zasto na NBG ne mogu da nadjem novogradnju ispod 2500e. Mozda je nekome diskutabilan pogled save, blizina vode i centra kao sto rekoh ali ja ne zelim da gledam sta komsija ima za dorucak ili na kom principu rade toplane i td...(opet moje subjektivno misljenje) Dakle delimicno su u pravu ovi dezurni pljuvaci projekta BnV ali samo sto se izgleda tice, meni samo smeta sto su drugi projekti zapostavljeni pa niko ne pljuje i njih. Pomislice ljudi da tamo cvetaju ruze i tece med i mleko u boljim LUKSUZNIJIM stanovima drugih projekata, a realnost govori drugacije.
U Blizini hrama je bila i veća cena. Troškovi gradnje na Vračaru su ostali veći u odnosu na ostale opštine jer je to staro gradsko jezgro. Verujem da je većinom kvalitetnija gradnje od svega što si pomenuo, a za pojedine objekte znam da jeste.
Ovo je tema koja jeste.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk