Šta je novo?

Sava centar

Kakav #fejknjuz - pa zašto ovo dno od vlasti ne smanji iznos neophodnih ulaganja u Sava Centar, umesto što smanjuje cenu centra?! Šta se njih tiče koliko će novi vlasnik da uloži u taj objekat? U redu je da kažu da ne može da se menja namena, izgled, isl. Ali šta ih se tiče koliko će ulaganja u obnovu novi vlasnik da uloži. Stari vlasnik očigledno nije sposoban za tako nešto.

Tehnički, nije fake news. Tekst je naručen, zato i ima gore oznaku ''PR''.

Mislim dobro, većina današnjih novinskih tekstova su naručeni, ali ovaj je baš i zvanično pisan kao PR tekst, ne kao novinski članak. :D
A pošto novine danas izdaju prostor i medijski megafon svakoj šuši ako nudi dobre pare, tako su pružili i Delti da plasira svoju priču. :D

enterijer hola u SC je apsolutni biser epohe :)

Belgrade_20140922Sava-Center0047.jpg

8ca6d2c4519f931c5e0eb3cea99540cd.jpg

Kao kulisa iz Star Warsa.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Meни се ово свиђа :D

Иако сам свестан да ниједан приватни инвеститор неће овако нешто одржати.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=789378#p789378:11m6krmy je napisao(la):
VeniVidiVici » 01 Nov 2020 03:11 pm[/url]":11m6krmy]Kakav #fejknjuz - pa zašto ovo dno od vlasti ne smanji iznos neophodnih ulaganja u Sava Centar, umesto što smanjuje cenu centra?!

Та цифра је небитна... Па Мишко може преко повезаних фирми да надува колико хоће улагања... Када имаш потражњу можеш да постављаш услове, с обзиром да је Делта једини понуђач, логично је да мора да се спушта цена...

Od kada su ove slike?
Inače, ovo je neki zaostali futurizam i stvarno fascinantno.

Fascinantna gradjevina, eksplozija boja u unutrasnjosti. Bilo bi steta da buducim "renoviranjem" uklone sve ove specificne elemente iz enterijera.

Ово је најбоља ствар која се десила Београду још од Беовоза.

Ovde bih se apsolutno složio sa Delijom i Pantografom. Specifična delatnost i specifičan objekat, a izuzetan potencijal. Zato mora neko ko ZNA da preuzme i napravi kako valja.

Ja se samo nadam da je Miskovic kupovinu uslovio dobijanjem dozvole za hotel i poslovnu zgradu. Bio bi lud da nije, posto je prilicno povezano i utice na profitabilnost projekta.

Па, у овом тренутку то је све изразито несигурна инвестиција. Може се рећи да је ово највећи ризик који је досад преузео неки приватни инвеститор код нас.

Ne bi Mišković ulazio u rizičan poduhvat da nema neku računicu unapred.
Isplatiće se njemu ovo višestruko

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=791489#p791489:qatfcjdr je napisao(la):
Пантограф » 09 Nov 2020 11:40 am[/url]":qatfcjdr]Па, у овом тренутку то је све изразито несигурна инвестиција. Може се рећи да је ово највећи ризик који је досад преузео неки приватни инвеститор код нас.

Mislim da je računica prosta: pandemija će proći dok se završi rekosntrukcija.

Дабоме, то је рачуница. Али је и ризик: сва предвиђања су да ће се конгресна индустрија последња опоравити.

И иначе, СЦ сам од себе тешко може да се исплати. Увезан са хотелом (ако повећа попуњеност и просечну цену ноћења), још боље са два, може.

Мислим и да ће направити ексклузиван тржни центар од постојећих локала и мало шире, а занимљиво ће бити видети да ли се подразумева да и паркинг пређе у надлежност СЦ-а, као што је било у случају концесије аеродрома. То би такође био леп извор прихода.

Pa dobro, ne održavaju se tamo samo kongresi...ima i koncerata, bioskopskih i pozorišnih predstava, raznoraznih proslava, "akademija"....

Što se tiče parkinga, ja sam za to da se nama građanima vrati mogućnost da možemo kroz parking Sava Centra da se isključimo i uključimo na auto-put, tj da se ponovo otvori veza sa Milentija Popovića...

@Pantograf ne zaboravi Baju i Krstu kada je Verano uzeo RKB.

Па они се нису прославили у томе, зар не?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=791542#p791542:ye5kt5v1 je napisao(la):
relja » 09 Nov 2020 12:15 pm[/url]":ye5kt5v1]
Što se tiče parkinga, ja sam za to da se nama građanima vrati mogućnost da možemo kroz parking Sava Centra da se isključimo i uključimo na auto-put, tj da se ponovo otvori veza sa Milentija Popovića...
Да, и ја сам за то.

Rekonstrukcija će trajati dugo. Pitanje je dal ce mu biti dozvoljeno da vrši ikakva proširenja - posebno zapadnog dela sa lokalima za izdavanje.

Vrh