Šta je novo?

Saobraćajnica T6

A jel se zna kuda bi trebalo tacno da prodje ta gasifikacija?

Da, to su počeli da obeležavaju na celom NBG posle prošlogodišnjeg začepljenja kanalizacije nakon obilnih padavina (htedoh da napišem "zbog obillnih padavina" ali bilo bi pogrešno jer to nije razlog :rolleyes: ).

Да пренесем и овде са подтеме "Противпожарна заштита...." и "Нехигијенска насеља...." https://forum.beobuild.rs/threads/protivpo%C5%BEarna-za%C5%A1tita-vatrogasci-i-vatrogasne-jedinice.4582/page-31#post-1289782

Опет гори нехигијенско насеље "Антена" на Бежанијској коси код окретнице 70,74, 75. Овог пута је баш велики пожар. Малопре су мојом улицом Недељка Гвозденовића, прошла и два ватрогасна возила из Матице Земун. Доста је прошло и полицијских возила.

У међувремену је прошло још једно ватрогасно возило из Матице Земун.

VELIKI POŽAR NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Gori nehigijensko naselje, nadvija se OGROMAN PLAMEN (VIDEO)​

Crna Hronika - 04.08.2024. 21:37h

Izdati su lokacijski uslovi za izgradnju saobraćajnice T6 od Grčke ulice do Vojvođanske. Nisam siguran da li to znači da se uskoro kreće u izgradnju.

Prilozi

• Локацијски услови - Верзија за објављивање_20250613150628.pdf
    241,1 KB · Pregleda: 276
Po lokacijskim uslovima ipak neće biti priključka Nedeljka Gvozdenovića na novu ulicu (T6).
Da li neko zna šta znači objavljivanje lokacijskih uslova u smislu daljih dešavanja?
Da li da se nadamo skorijem pokretanju ovog projekta?

Bile su neke mašine na toj lokaciji, iz pravca tempa sam vozio... Prošao sam u mraku i nisam stigao iz auta da vidim ali deluje da je ograđeno.

Kao da nešto počinje tamo.

Ako ste osetili danas mali potres, to se ravnoteža kosmosa poremetila, jerbo je Šapić prvi put javno najavio izgradnju ove saobraćajnice i to za 2027. godinu. Sledeće godine će navodno biti gotova Grčka, a one tamo T6. Najavio je i, ako se ne varam, pet kružnih tokova na ovoj deonici, ali mi je bilo teško da pohvatam gde sve. Za raskrsnicu kod Veletržnnice i lakat krivinu kod groblja sam siguran da je rekao da će biti kružni tokovi, ali sam se kod Ledina već pogubio :D

Ako ste osetili danas mali potres, to se ravnoteža kosmosa poremetila, jerbo je Šapić prvi put javno najavio izgradnju ove saobraćajnice i to za 2027. godinu. Sledeće godine će navodno biti gotova Grčka, a one tamo T6. Najavio je i, ako se ne varam, pet kružnih tokova na ovoj deonici, ali mi je bilo teško da pohvatam gde sve. Za raskrsnicu kod Veletržnnice i lakat krivinu kod groblja sam siguran da je rekao da će biti kružni tokovi, ali sam se kod Ledina već pogubio :D
Evo ti slika pa se možda snađeš
IMG_20251211_195301.jpg

Da li je realno da ce gangula da pravi 5 novih KTova a ovaj na kraju T6 kod Vojvodjanske ostaje ovakav kakav je? Znam da je ranije bila prica o sirenju tog KT al mi cudno da ga sad nigde nema na mapi

@Кварташ, сви ти кружни токови ће се г/радити. Наравно реконструисаће се (читај поширити) и к.т Срђана Алексића-Војвођанска-градска магистрална саобраћајница Нови Београд-Сурчин

Цртеж
кружни ток_срђана алексића-војвођанска_цртеж.JPG

3Д приказ
кружни ток_срђана алексића-војвођанска.jpg

@Кварташ, сви ти кружни токови ће се г/радити. Наравно реконструисаће се (читај поширити) и к.т Срђана Алексића-Војвођанска-градска магистрална саобраћајница Нови Београд-Сурчин

Цртеж
Pogledajte prilog 260963

3Д приказ
Pogledajte prilog 260964
Ma sve je to jasno @Гага , kazem video sam ranije i ovaj projekat, samo mi je cudno to sto se ne nalazi u ovoj prezentaciji. Deluje kao da njega planiraju da rekonstruisu nakon sto zavrse T6 sto mi nema smisla, al dobro videcemo...

Vrh