Šta je novo?

Saobraćajnica T6

Ne znam sto uopste crtaju ove 3d prikaze kada ne umeju da pogode ni prostor ni velicinu. ovo sa slike je fizicki nemoguce uglaviti ovako kako su oni zamislili. A na kraju krajeva zasto bi se i trudili, nacrtace im sapic u pauzi od kafe par kruznih tokova i oni ce tu da kopaju

Ma sve je to jasno @Гага , kazem video sam ranije i ovaj projekat, samo mi je cudno to sto se ne nalazi u ovoj prezentaciji. Deluje kao da njega planiraju da rekonstruisu nakon sto zavrse T6 sto mi nema smisla, al dobro videcemo...
U neku ruku ima smisla jer bi T6 po završetku pružio alternativni pravac u trenutku kad zatvore ovaj KT kod Lidla da bi ga uradili kako treba (zajedno sa surdukom).

Ali da budem jasan, ima smisla samo sa trenutno situacijom koju su sami izazvali pošto kr**eni nisu proširili KT pre otvaranja magistralne saobraćajnice ka Milošu velikom (ili zajedno s njom).

Čučko je neki dan rekao da će kružni tok kod Lidla u Vojvođanskoj biti proširen do 2027, odnosno magične reči koja počinje na E, a završava se na XPO :D

Do tada bi, veli, trebalo da bude gotov i onaj produžetak Jurija Gagarina do brze saobraćajnice ka Milošu Velikom.

Vrh