Šta je novo?

Saobraćajna signalizacija

Ne samo grad. Iza mislim naplatne rampe kod Subotice 100, 80, 60, pa ništa.

После неколико година, напокон су обновили хоризонталну саобраћајну сигнализацију на Новосадском путу, од Змаја до бивше лакат кривине па све до батајничке петље и даље до новог улаза у Батајницу, где линије нису освежене од Вучићевог отварања. И даље не верујем да се напокон неко тога сетио. Једино се деоница од Галенике до петље Батајница освежавала, али само два-три пута.
Остаје још да се вертикална сигнализација доведе у прописно стање.

Има ли икакве наде да ће уградити камере у Тошином бунару код Беле реке где идиоти редовно праве полукружно и поред јасно видљивог знака који то забрањује и тиме редовно блокирају крајњу леву траку. А што је најгоре само 100 метара даље то могу легално да ураде. Али озбиљно, јел постоји неки план да се таква камера угради, која би пратила тај прекршај?

Jel mogao veći znak da se stavi?

1000012984.jpg

Mislim da je ćaci ekipa opet prevazišla sebe sa rešenjima (a možda ja ne znam tačno, pa se izvinjavam unapred).

Bulevar Mihaila Pupina uz Crvenkapu smer ka kružnom toku.

Kao što sam napisao već u žutoj traci imamo bele linije za desno.

Po ovim linijama, onaj ko se uključuje iz bočne ulice (crvena linija), mora da ostane u žutoj traci jer ne vidim način da se ubaci u srednju traku (puna bela linija pred pešački)

Postavlje se pitanje šta će bele strelice za desno u žutoj traci?

zuta traka sa belom za desno 0.png

Ove poslednje 3 strelice su OK, jer tu prestaje žuta traka.

A možda je ćaci ideja, da oni koji su iz bočne ulice ušli u žutu traku tek tu se prestroje u srednje trake, ili u traku za levo skretanje.

zuta traka sa belom za desno.png

Nisam pametan, ali verujem da ovde imamo stručne ljude da mi objasne i biću im zahvalan.

Ovo je lagani nacin za ukidanje zutih traka. Tehnicki na papiru ih imas u dovoljnoj duzini u gradu, a prakticno ih uopste nemas.
Kome je i zasto to u interesu ostaje samo tema za pricu.

Vrh