Stojim iza svega što sam rekao (iako nisam rekao ovo što su napisao da su radijatori i CG za sirotinju), i smatram da je sistem grejanja i hlađenja koji postoji u Sakuri verovatno najbolja opcija (isti sistem je i u Airport gardenu), ali smatram da su redovnom godišnjem održavanju pristupili očigledno nestručno, jer mi je neverovatno da redovan godišnji servis takvog sistema traje mesec dana. Da je tako onda bi i u hotelima i drugom objektima koji koriste takve sisteme imao period u godini kada nema grejanja i hlađenja
Da skratim, nemam primedbu na sistem grejanja i hlađenja, ali imam primedbu na brzinu realizacije godišnjeg servisa koji je morao biti znatno kraći kako stanari ne bi bilo u situaciji da iznenadno zahlađenje u drugoj polovini aprila rashladi stanove toliko da ti treba grejanje.
Fun fact: u stanu mi jedino radi grejanje u kupatilu
ali to je zato što je grejanje u kupatilu na struju i nezavisno je od toplotnih pumpi.
Gledam u toplanu ali iz A bloka, jer ne planiram da se preselim iz A bloka u Sakuru dok potpuno ne završim opremanje stana.
Bitno je da su ključevi konačno preuzeti i da nisam kreditni kupac sa omčom oko vrata, a sada krećem da se bavim lepšim stvarima, čitaj opremanjem stana onako kako sam zamislio.
A tebi iskreno želim da što pre budeš u mogućnosti da doživiš isto. I veruj u snove, možda ti se i ostvare, umesto hejtovanja po forumu i zabadanja nosa u tuđe dvorište.
Bye bye