Alerog » Ned Okt 17, 2021 12:39 pm[/url]":w7x93asy]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=890339#p890339:w7x93asy je napisao(la):
Moltisanti » Ned Okt 17, 2021 12:07 am[/url]":w7x93asy]Pa kako su drugi objekti zavrseni u roku i pored pandemije i na tim drugim objektima su se razboljevali ljudi,a pritom je sigurno bio veci broj ljudi na gradilistima.Iskreno to o razboljevanju radnika realno ne pije vodu,sustina je da radovi idu dosta sporo,koji je tacan razlog niko ne zna 100 posto ali nije korektno prema ljudima koji su dali pare.Eto npr ti ne znam koliko si platio m2 ali sad i da odustanes od stana ti za te pare mozes da uzmes stan koji je skuplji za 30 posto u novogradnji,nego sto bi ga platio pre 3 godine,o starogradnji da ne pricam.
Na drugim objektima kvalitet izgradnje zna da bude jako upitan. Možda su investitori tih objekata rešili da se što pre iscupaju iz te priče i zbrzali izgradnju, plašeći se ekonomskih posledica pandemija.
Ti vidiš samo svoju stranu priče i ako gledaš samo iz svog ugla onda si upravu, al uvek ima i drugi ugao, mi ne znamo koje sve probleme je projekat mogao da ima.
Ja sam prezadovoljni kako je odrađen stan do sada, sve deluje jako kvalitetno, valjda ce sve u zgradi biti na tom nivou.
Al svakako nije moja ideja da branim Djordja, nek radi to sam. Poenta moje priče je da ljudi često mešaju osećanja i biznis/ugovore. Svi smo stavili potpis na stvar "viša sila", niko nas nije prisilio da potpišemo takav ugovor. Ugovor koji smo mi i investitor potpisali nije prekršen.
Ono što jeste loše je aktivacija kredita prerano, ne znam zašto su nas isforsirali na tako nešto.