Postovani, ja sam vec napisao a ako treba opet cu da se izvinjavam svima kojima nisam odgovorio i da od mog ukljucenja na ovaj forum stojim svima na raspolaganju da pitaju, posalju kritiku ili sta vec. Proverite da od tad ja odgovaram na svako pitanje. Stvarno nemam bas toliko puno vremena da bi se bavio samo forumom ali da bi ispostovao sve instalirao sam aplikaciju koja me obavestava svaki put kad mi neko posalje poruku, cim sam u mogucnosti ja odgovorim.
Ne razumem najbolje kako ja to “spinujem” vase kritike ili sta vec. Nisam politicar i nemam nameru da jedno mislim drugo radim, a trece govorim.Ja sam prihvatio kritiku i izvinio se. Rekao sam da ce se to promeniti odmah iza praznika zato sto firma koja je radila sajt je trenutno na kolektivnom godisnjem odmoru i nisu u mogucnosti da to promene.
Sto se tice firmi koje grade odnosno koje ucestvuju u izgradnji projekta: Izgradnju projekta vodi konzorcijum od nekoliko vodecih firmi kod nas. Ima dosta ucesnika zato sto je sam projekat dosta kompleksan samo po sebi zato sto ce na primer ova zgrada imati 3 nivoa podzemnih garaza da bi ispunili da po svakom stanu imamo 1.5 parking mesto ( eto odgovora nekome ko je rekao da se nada da ce biti dovoljno parking mesta )
Sa firmom CBRE sam imao saradnju u Ceskoj Republici i mogu da dam samo pohvale. Znam da je ovaj Srpski CBRE otvoren od maticne kuce 2018 god. I da je pre toga bila ekipa koja je to vodila na osnovu fransize.
Naravno da sam prokomentarisao to zato sto svi krenu da nesto kude i kritikuju a da pri tom nemaju konkretan argument, a znam koliko je nas tim dao svoje energije i volje da to postavi kako treba, eto to me zaboli i ne vidim u cemu je problem da to prokomentarisem isto kao kad vi komentarisete da ja nesto spinujem a ja vas lepo pitam kakao to radim ?
Takodje vas molim da malo prosetate i da pogledate da li je uredjen i kako prostor od zgrade prema toplani ( mogu vam licno poslati snimak napravljen dronom, na zalost preveliki je fail da to okacim ovde )
Imate terene za fudbal, tenis, odbojku itd... Prema Jurija Gagarina strani imate prak koji ce se prostirati na povrsini cc 1.2 ha udaljenost od samog bulevara je od prilike 55 metara i tacnu metrazu moram da proverim ( odstupanje je maksimalno 5m+- tako da nemoj te mi to uzeti za zlo i kao nesto sto sam slagao ) takodje imamo stolariju koja je sa tri stakla ispunjena argonom i koja smanjuju buku u tolikoj meri da mozemo da budemo pored samog autoputa i nista se ne bi culo.
Cena je ta i verujete da je za ono sto mi pruzamo i dalje NISKA !!!! Raspitajte se koliko kosta ovakvo zemljiste, koliko kostaju komunalije prema gradu Beogradu, cenu izgradnje obejkta, 4 godine konstantnog investiranja do dobijanja dozvola,pogledajte luksuz od samog lobija kojih imamo 4 ( da ste vi investitor ja mogu da se opkladim da se ne bi odreki 200m2 lokala samo zarad komfora stanara 4 ulaza svaki po 50m2 4x50m2=200m2x2500e=500.000 eura ) pa do samih hodnika do stanova. Liftovi, stolarija sa 3 stakla folije four seasons, podna grejanja u celom stanu, kreamika porcelanosa i sanitarije, parketi ili italijanski ili Porcelanosa jos pregovaramo, bazen zatvoren, spa centar, tertana, vrtic, park, video nadzor i fizicko obezbedjenje 24h kao i recepcija isto 24h. Gopodine ovakav projekat u PREDGRADJU Praga se prodaje u predprodaji minimum 5-6 hiljada eura. Znam da je za nase uslove mozda skupo ali i dalje smo najjeftiniji od svih u okruzenju a pruzamo nezamislive razlike u kvakitetu i da jos jedna informacija mi smo u prvoj fazi prodaje jer je gradnja iz dve faze pa tako koncipiramo prodaju prodali preko 40% stanova i cena uskoro ide na 2500eura.
Nadam se da nisam nesto propustio u koliko jesam molio bih vas da mi kazete sta rado cu objasniti.
Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk