ccc":i2qsjqnu je napisao(la):
Eh ne sme... sve će se rasprodati lagano po toj ceni (2200-2400+PDV), iako i ja lično mislim da je previsoka, ali opet mnogi bi rekli i da je u skladu sa lokacijom (Belvil). Dalekovodi šatro ne zrače (bila neka lažna studija), ali to svi znamo da nije tačno, a što se toplane tiče, to ne znam, ali i pored svih drugih beogradskih toplana su zgrade tik uz njih, pa ovo svakako nije izuzetak.
Postovani-a ja sam jedan od investitora i sad citam ovaj forum i ne znam da li da se smejem ili da placem kakav smo mi narod.
Bavim se gradnjom na zapadu poslednjih 20 godina i ovo je prvi projekat u Srbiji i verujte naj tezi zato sto smo mi takav narod da jedva cekamo da odmognemo, da ispljujemo da pokarimo... nije ni vazno to sad, meni je vazno da ovde dovedem standarde zapadno evropske gradnje, od grejanja pa sve ostalo. Mi nemamo veze sa toplanama niti ce se one gasiti vec ce toplu vodu koju ispustaju u savu pri hladjenju peci u termo elektrani Nikola Tesla sroboditi cevovodom do toplane na NBG gde ce se dalje distribuirati krajnjim potrosacima a ujedno se nece vrsiti sagorevanje na tom mestu !!!
Da odgovorim na neka pitanja a verovatno necu na sva zato sto nisam sve citao. U napred se svima kojima nisam odgovorio izvinjavam i ovim putem vam ostavljam mail gde mozete konkretno nas kao investitora kontaktirate radi pitanja na koje cemo rado odgovoriti
office@gre.rs
1.Kao prvo toplane greju na gas i to je zagadjenje manje od bilo cega ( molim proverite sve he danas jako dostupno putem interneta ) toplane ne gase distribuciju tople vode
2.Kao drugo imate zgrade preko puta 100 metara i ne vidim da njima nesto smeta
3. Video sam da neko pise da je zracenje od dalekovoda. Ja vas molim da ko god zeli moze da nas kontaktira putem maila ( ostavio sam gore ) i mi cemo vam dostaviti nalaz instituta vinca koji je radio analizu zracenja zato sto smo od samog pocetka insistirali pre kupovine zemljista. Postovani na kraju cu ziveti ja sa mojom porodicom i cerkom od 2 godine ( stvarno ne znam coveka koji zeli zlo svojoj deci )
4. Postovana tresnje nece rasti 20 godina, one su vec izrasle mi ih kupujemo u Japanu i to je vec dogovoreno. Nadam se da vam je poznato da mozete zasaditi drvo i vece i starije kao na primer platani u bulevaru.
5.Buka NE POSTOJI ugradjujemo troslojna stakla kroz koju je nomoguce da prodje buka i da smo na samomj liniji bulevara a da ne kazem da je udaljenost od zgrade do bulevara 55m. Toplana ne proizvodi nikakvu buku i ja vas ovim putem pozivam da slobodno posetite lokaciju mi cemo vas pustiti i bice nam drago da dodjete i sami se uverite da nema buke i mirisa.
Jos jednom se izvinjavam u koliko nisam svima odgovorio i u koliko imate pitanja da nam pisete putem maila
office@gre.rs
Djordje